Comedy Lounge november editie
Raoel Fatehmahomed
Volwassenen

Onze gastprogrammeur Raoel heeft weer een hilarische line-up voor jou samen gesteld. Jörgen Raymann, Aries Sporkslede en Davey Turnhout laten je weer zien hoe grappig of absurd het leven kan zijn. 

Line-up

Aries Sporkslede

Aries Sporkslede is een stand up comedian geboren op 7 april 1980 in Amsterdam uit Surinaamse ouders en is de jongste van twee. Aries is al 15 jaar bezig in de entertainmentindustrie. Humor haalt hij uit het dagelijks leven dus zijn relatie, werk en muziek zijn grote inspiratiebronnen als het gaat om comedy. Hij heeft als comedian in verschillende theaters door het hele land opgetreden o.a. Meervaart, Luxor, Zuidplein en het podium gedeeld met comedians als Murth Mossel, Anuar, Jeffrey Spalburg en Jandino Asporaat. 

Davey Turnhout

Davey Turnhout is een opkomende comedian / cabaretier ( Winnaar Juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019), (item)regisseur, (eind)redacteur en video-editor. Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Brabander. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Zijn grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. 

Davey is getekend bij Grappige Zaken als solo artiest en maakt deel uit van het comedy collectief 'Knock-Out Comedy Crew' waarmee hij door het hele land tourt

Jorgen Raymann

Iedereen kent Jörgen Raymann wel. Hij is onder andere bekend van het programma ‘Raymann is Laat!’ en vervult ook nog eens de rol van presentator bij ‘The Comedy Factory’. Jörgen is een van de grappigste komieken van Nederland en staat straks in Laaktheater!


Last but not least onze MC van de avond: Raoel Fatehmahomed. Hij is inmiddels al 8 jaar actief als comedian in Nederland. Hij is onder andere te zien geweest op SBS6 in ‘Happy Hour’ en de speelfilm ‘Bon Bini Holland 3’. Daarnaast organiseert hij de befaamde ‘Comedy Lounge’ in Laaktheater. 

Uitverkocht
raoul.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER