Comedy Lounge - november editie
Theater | Volwassenen

Host Raoel Fatehmahomed is al jaren een garantie voor een dolle avond in Laaktheater. Iedere twee maanden stelt hij voor jullie een hilarische line-up samen met de leukste en meest scherpe comedians uit Den Haag en verre omstreken.

n dit is een heel speciale november editie: de Comedylounge bestaat namelijk 7 jaar! Dus tijd voor een feestje en een heel speciale line-up deze keer:

Jörgen Raymann

Iedereen kent Jörgen Raymann wel. Hij is onder andere bekend van het programma ‘Raymann is Laat!’ en vervult ook nog eens de rol van presentator bij ‘The Comedy Factory’. Jörgen is een van de grappigste komieken van Nederland en staat straks in Laaktheater!

Esther van der Voort

Esther gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s. Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoor- zitter en succesvol comeĢdienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken! Anders wordt mama boos

Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, (gewoon betalen) is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

Rida Abouhayan - Talentspot - Winnaar Comedymatch

Raoel Fatehmahomed (MC)

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER