Dag van Eurolatina - dans en muziek uit Zuid-Amerika
Stichting Eurolatina
Muziek | Dans

 

Zon, passie, muziek, dans en lekker eten en drinken. Latijns-Amerika heeft zoveel moois te bieden. Op de Dag van Eurolatina maakt u kennis met al het moois van dit continent dat zo rijk is aan cultuur!

Op zondag 15 december kunt u in Laaktheater genieten van mooie middag en avond vol dans, muziek, lekker eten en drinken en nog veel meer!

Programma

15:00 uur: Open voor het publiek (kaartverkoop)

15:00 uur: Latijns-Amerikaanse hapjes

16:00 - 16:30 uur: Start programma en activiteiten in de theaterzaal onder leiding van presentator Laura Muñoz

16:00- 19:00 uur: Diverse activiteiten voor kinderen

16: 30-17:45: Show 100% Alegria

18.00 - 19.30 uur: Demonstraties dansgroepen

19:30 - 21:00 uur: Gerardo Rosales

21:00-23:00 uur: Dj en sluiting

Decembermaand, feestmaand

Traditioneel is december (Decambrin) een tijd voor familie en samenzijn; een speciale tijd om genegenheid te uiten, te delen met vrienden. De festiviteiten zijn speciaal gericht op familie- en sociale integratie. Tijdens het festival krijg je een beter beeld van de diversiteit van de Latijns-Amerikaanse cultuur. Met dit evenement willen we ook bijdragen aan een betere participatie van Latijns-Amerikanen in de Nederlandse samenleving. We willen bewoners van Laakkwartier en andere bezoekers met elkaar verbinden om mooie vriendschappen te creëren.

 

Over Integracion Eurolatina

Integracion Eurolatina wil een podium creëren waar bezoekers kennis kunnen maken met verschillende culturen met de nadruk op de Latijns-Amerika. Hierdoor hopen wij een bijdrage te leveren aan een betere integratie en participatie van Latijns-Amerikaanse burgers aan de Nederlandse maatschappij.

Over Dansgroep Bolivia Minka

Dansgroep Bolivia Minka bestaat al 23 jaar en is gewijd aan de dienst en de bevordering van de Boliviaanse folklore in de Nederland en in Europa. Sinds april 1996 BM geeft BM-presentaties van cultuur, muziek, eten maar voornamelijk dansoptredens van Bolivia. De groep wordt ook gekenmerkt door het bevorderen van collectieve en wederzijdse arbeid. De leden van de groep komen uit verschillende Latijns-Amerikaanse landen (Bolivia, Peru, Venezuela, Ecuador en Curaçao).

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER