De IJsprinses - Toneelvereniging Pseudoniem
Theater

Prinses Anastasia is een hele lieve mooie prinses. Zij is de dochter van koning Casperdino. Zij leven  met hun bedienden en volk  heel gelukkig in Fantasieland.Op een dag komt prins Robin op visite. Hij vindt Anastasia zo mooi en lief dat hij  meteen verliefd wordt! Hij is zoooo verliefd dat hij met haar wil trouwen.

Muriel, de heks, is zo jaloers op de prinses dat ze haar in een ijsprinses betovert, de koning en zijn ministers in standbeelden en alle bedienden in rotsblokken. Daar zit Anastasia dan in haar ijskoude paleis, ze voelt helemaal niets meer want ze is ijs en ijskoud. Alles wat zij aanraakt verandert in ijs. 

Alles wat de prinses aanraakt bevriest. Overal hangen er ijspegels. Ze eten alleen maar bevroren eten zoals ijsbergsla, ijstaart en drinken ijsthee. Nou dat gaat behoorlijk vervelen hoor, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds.

Tot op een dag Danielle uit Zoetermeer door barones Buskruit het paleis in wordt gesmokkeld. Muriel mag dit nl. niet weten, zo’n vreemd mensenkind uit de grote mensenwereld. Danielle is bij de beek in slaap gevallen en in het mandje van de luchtballon van de barones gerold.

Daar komt de barones pas achter toen zij weer terug is bij Fantasieland. Dan ontmoeten wij ook nog Adriaan de bediende, Theodora de kokkin, Tommie het koksmaatje, Muriel de heks, Danielle het grotemensenkind, en Roodkapje/Stiefmoeder/Bloemenfee.

Dan begint de ellende. Maar verder vertellen wij niet. Kom maar kijken hoe alles afloopt!

Kaartjes kan je reserveren via: pseudoniemtoneel@gmail.com  of 06-18332717.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER