Zaterdag 13 april 2024 | 20.00
De Verhalenslager
Theater | Volwassenen

De Verhalenslager, een vertelvoorstelling voortgekomen uit het Verhalenhuis van Rose Stories
Regie: Arvand Dashtaray
Creatief producent: Marene van Holk

“Vanavond mochten we proeven aan de heiligheid van het vertellen van verhalen. De routinematigheid waarmee schrijnende verhalen over oorlog, onderdrukking, onrechtvaardigheid in de media worden verteld, werd aan de kaak gesteld. Aan het eind van de avond wilde ik op de barricaden gaan staan om mensen aan te moedigen hun stem te blijven gebruiken. Verder ben ik zelf ervan overtuigd geraakt dat mijn eigen verhaal ook zonder opsmuk ertoe doet.” - Bram, publieksrecensie

Theatervoorstelling ‘De Verhalenslager’ gaat op Tournee in Den Haag! Nadat de theatervoorstelling Verhalenhuis in Theater aan het Spui met groot enthousiasme is ontvangen, hebben de deelnemers van het Verhalenhuis project van ROSE Academy een Haagse tour opgezet om hun verhalen te blijven delen.

De verhalen van Afra, Geert, Mounia, Tilak, Saït en Zouher zijn dit voorjaar te bewonderen in maar liefst vier theaters in de stad.

  Laaktheater
€8,- / €4,- met ooievaarspas
Koop kaartje
Kopie van RB040523-RoseStories-Verhalenhuis-9180 (1).jpg

De Verhalenslager is een theatervoorstelling met een nadruk op verhalen van Haagse bewoners met een migratieachtergrond. Dit initiatief is ontstaan vanuit het programma ‘Verhalenhuis’ van ROSE Stories waarin deelnemers een eerste kennismaking hebben gehad met storytelling als kunstvorm.

Zie de speellijst op www.rosestories.nl/academy/verhalenslager. 
Theater de Regentes - 28 maart
Podium Noord - 5 april
Laaktheater - 13 april
Theater de Vaillant - 25 april

Wil je meedoen aan een volgende Verhalenhuis editie van ROSE Academy? Of ben je benieuwd naar de podcast met de originele verhalen van alle deelnemers? Kijk dan vooral op onze website www.rosestories.nl/academy/verhalenhuis

Kopie van RB040523-RoseStories-Verhalenhuis-9169.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER