Door het lint (verbonden)
Theater | Volwassenen

Jonathan (34) en Mathilde (31) zijn al lange tijd door de liefde met elkaar verbonden, maar dat niet alleen: ook door middel van creativiteit. Muziek heeft hen samengebracht; "hun stemmen pasten zo goed bij elkaar" en dat bleek niet het enige.. samen genieten ze van de (ver)beeldende taal, dans, muziek en theater.

Het is door lief en leed dat zij nu samen kunnen staan waar zij zo graag zijn: in het theater! 

In deze zelf-gemaakte voorstelling zingen, musiceren, dansen, verbeelden en verwoorden Jonathan & Mathilde hun verhaal. Een oprecht en eerlijk verhaal over leven in voor en tegenspoed. Kwetsbaar, maar ook heel stoer. Jonathan & Mathilde hebben in hun leven te maken gekregen met psychische ziekte die alles op z'n kop zette en één van hen "door het lint" deed gaan.. Zekerheden werden onzeker, grenzen en machteloosheid kwamen om de hoek kijken en hun liefde werd op de proef gesteld..

Een kwetsbaar verhaal, maar één dat het verdient om (door) verteld te worden! 

Jonathan en Mathilde hebben een manier gevonden om hun verhaal te vertellen op zo'n manier dat je ook je eigen verhaal hierin kunt lezen. Het zet tot denken, is persoonlijk, inspirerend en universeel en door de afwisseling in vertelvorm blijft het boeiend van begin tot eind. 

Deze voorstelling is een "must-see" voor mensen die met (psychische) ziekte in aanraking zijn gekomen, maar ook voor alle liefhebbers van waargebeurde liefdesverhalen!

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER