Drie Halloween Griezelroutes: Twee x voor 6+ en EĆ©n x 10+
Jeugd | Theater | Activiteiten

Laaktheater presenteert: Griezelroute Griezelen in Laaktheater!
Heb jij zin in een spannende Halloween middag? Kom ook weer voor de Spookroute door ons theater, zet een griezeltattoo of knutsel een enge spin voor in het spinnen nest! En natuurlijk is er ook wat te snacken.
Let op: we hebben drie routes van ongeveer een uur: één speciaal voor 6 en ouder en twee routes voor 10 jaar en ouder.
Koop je kaartje voor de juiste route die jij gaat lopen en wees op tijd:
13:00 uur Route 01 vanaf 6 jaar
14:30 uur Route 02 vanaf 6 jaar
16:00 uur Route 03 vanaf 10 jaar

Tekst loopt door onder de foto's

Uitverkocht
Halloween@LKTR2022_1320.JPGšŸŽƒšŸ‘» Halloween in het Laaktheater: De Nacht van Griezelig Genot! šŸ‘»šŸŽƒ

Ben je bang voor spinnen? Kom een spin knutselen! Griezelen in Laaktheater!
Spookroute door ons theater, lekkere snacks, zet een griezeltattoo of knutsel iets engs en doe mee met de best spannende circusworkshop. Kom je ook verkleed..?!
Bij het Laaktheater maken we er een spooktaculaire avond van, en we willen dat jij erbij bent! Geeft je op voor 1 van de drie tijdslots en kom een uur griezelen in het theater.
Bij Café Kees kun je je ticket kopen voor de griezelmiddag van je leven.
We delen onze monsters op in tijdsloten, zodat iedereen een kans krijgt om van elk gruwelijk moment te genieten. Koop daarom een kaartje en hou je aan de tijd! Iedereen krijgt een volledig programma, zodat je niets hoeft te missen.. šŸŽŖ
Tijdens je tijdslot wisselen we af tussen angstaanjagende circusvoorstellingen, creatieve workshops waarin je een spinnennest gaat maken (je mag er eentje mee naar huis nemen als je er twee maakt), en een huiveringwekkende griezeltocht die je door het hele theater leidt!
šŸ‘» De spooktocht brengt je door de foyer en achter de theaterzaal, waar je de enige echte ‘heks van Hans en Grietje’ tegenkomt. Ze deelt snoepjes uit in haar huisje. Durf jij bij haar langs te gaan?
Kijkwijzer > Maar pas op voor schrik-momenten! Ze kunnen je op de meest onverwachte plekken besluipen. Dus hou je aan de leeftijdsindeling. Betreden op eigen risico! En neem vooral je ouders mee! Die moeten ook een eigen kaartje kopen. En wie weet, misschien gebeurt er iets engs waar je ouders naast staan. Kom op 29 oktober naar het Laaktheater en vier Halloween met ons! Durf jij het aan? šŸŒ™šŸ‘¹

Halloween LKTR 2.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER