Eindfeest Eureka!
Jeugd | Theater

Eindfeest in Laaktheater met de theatervoorstelling Eureka en workshop Repair Kid!
Vanaf 13.00 kun je lekker apparaten uit elkaar trekken in de kunstworkshop Repair Kid van MIAW o.l.v. Cis Deyl: kijk hoe alles uit elkaar kan en maak er een spannend kunstwerk van.  

“Kom je gezellig SLOPEN? 
JA, het is KAPOT! En dan? 
KIJK GOED, wat zie je allemaal? 
NIX, NIX, NIX hoeft weg! 
Maak er KUNST van! “

Repair Kid is een geweldig initiatief van Cis Deyl en bedoeld om milieubewustzijn, creativiteit en oplossingsgericht denken bij kinderen te bevorderen.

Met de reizende caravan Tante II bezoekt Cis Laaktheater op 29 mei en biedt kinderen de gelegenheid om in een unieke sfeer te onderzoeken hoe apparaten eigenlijk in elkaar zitten, door ze de gelegenheid te geven ze te slopen onder begeleiding en met gereedschap. Met de restanten worden de kinderen uitgedaagd te recyclen en er kunst van te maken om zo te ontdekken dat het niet nodig is om ook maar iets weg te gooien. Elk voorwerp kan gebruikt worden om er iets anders van te maken.

Om 14:30 gaan we gezellig met elkaar naar de voorstelling Eureka!

Bij Eureka thuis is het één grote werkplaats. Haar vader is namelijk de handigste uitvinders die je je kunt voorstellen.

Bij Eureka thuis is het één grote werkplaats. Haar vader is namelijk de handigste uitvinders die je je kunt voorstellen. Alles wat Eureka maar wenst (en meer) knippen, koken, plakken, hameren of schroeft haar vader voor haar in elkaar. Een helm van kippendons, zodat zij nooit haar hoofd hoeft te stoten. Opblaasbumpers om gevaren op de fiets te vermijden. Afstands-bestuurbare-schoenen, zodat ze na school meteen naar huis loopt. En een Opspo-ringtone om niet kwijt te raken. Hij verzint, verzorgt, verwast, verwent en vermaakt tot vervelens toe. Hij bedoelt het zo goed. Maar wat, als je nooit zelf met een hamer op je vinger slaat of met je hoofd tegen de deur loopt?

Deze beeldende voorstelling is opgebouwd uit wonderlijke uitvindingen. Ze knarsen en piepen op het toneel tot je er muziek in hoort. En Eureka? Die droomt ervan om ooit zelf iets uit te vinden. Helemaal alleen. Iets heeeel groots ...

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER