ENFF ON TOUR: Kojot (Hongaarse film)
Film | Volwassenen

Vooruitlopend op het Eastern Neighbours Film Festival van 7 tot 11 november 2018, in het Filmhuis in Den Haag, gaat dit festival 'on tour'. In Laaktheater vertonen wij de zeer goed ontvangen Hongaarse film Kojot uit 2017. 

Benauwde warmte, kleinstedelijkheid, hierarchische strijd en onbesproken sociale problemen. Dit is Tuzko, een stadje ergens in Hongarije. Misi komt hier om het van zijn grootvader geërfde huis in bezit te nemen. Hij is een gedesillusioneerde en gefrustreerde jongeman. Met een aantal mannen uit het stadje begint hij het huis te renoveren, maar dit is tegen de wil van de lokale oligarch.

126 minuten

Regie: Márk Kostyál
Cast o.a.: András Mészáros, Mária Dobra en László Mátray

Over ENFF

Op het ENFF maak je kennis met films en de cultuur van onze Oost-Europese buren. ENFF 2018 vertoont films, documentares, korte films en animaties; veel van de geselecteerde films zijn Nederlandse premieres. Ieder jaar ie er ook een inetressant randprogramma dat educatief bedoeld is en dat nieuwe partnerships moet initiëren. ENFF is niet alleen qua programma de moeite waard, ook zijn prominente acteurs, regisseurs en producers aanwezig waarmee door het publiek in gesprek gegaan kan worden. 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER