GEANNULEERD Zondagmiddagfilm: Drishyam
Film | Hindoestaans programma

Dat wordt nagelbijten met deze spannend Indiase film. Een eenvoudige man wordt verdacht van moord als de zoon van een belangrijke politieambtenaar, die zijn dochter lastig viel, vermist wordt. je zit 165 minuten op het puntje van je stoel!

Vijay Salgaonkar heeft een lokaal kabel tv-station in een afgelegen dorpje in de streek Goa. Hij is gelukkig getrouwd met Nandini en heeft twee dochters, Anju en Anu. Tijdens een kamp wordt Anju stiekem gefilmd in de badkamer met een verborgen mobieltje. De dader is Sameer, de zoon van Meera Deshmukh, de inspecteur-generaal van de lokale politie. Sameer chanteert Anju en wil dat zij hem seksuele gunsten verleent. Nandini vraagt Sameer haar familie met rust te laten, maar Sameer weigert dit en om de video te verwijderen. In een poging het mobieltje stuk te slaan slaat Anju hem met een loden pijp. Maar ze mist en raakt zijn hoofd, waardoor hij overlijdt. Er volgt een strijd met de machtige lokale politie.

"Een dijk van een film, nu eens niet met de gebruikelijke Bollywood frivoliteiten. Verre van zelfs. Het is een beklemmende mix van drama en suspense. Het knap in elkaar gezette scenario zorgt ervoor dat je meer dan de helft van de film zit met de prangende vraag: 'Komen ze er mee weg?' "

"Je zult er geen spijt van krijgen, mits je van spannende films houdt. De film duurt ruim 2½ uur, maar de tijd vliegt!"


"Complimenten voor regisseur Kamat voor zijn strakke regie én voor Tabu, die in haar rol van politie-inspecteur weer maar eens laat zien een uitzonderlijk getalenteerde actrice te zijn. Zij is overigens lang niet de enige die uitblinkt. Ook de ervaren Ajay Devgn en de bloedmooie Shriya Saran weten te overtuigen."

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER