Ghost Dance (POL)
Theatr Brama
Theater | Pools programma

De Ghost Dance trekt een parallel tussen een Indiaanse uiting van hopeloosheid aan het einde van de negentiende eeuw toen de westerse (kapitalistische) beschaving het leven van de Indianen overnam en de huidge afbraak van sociale waarden en gevoelens van solidariteit. 

De dans werd gedaan in de hoop een grote verandering in te luiden, wat het einde van de huidige wereld en het begin van een betere zou zijn. Zij dansten in het geloof dat het hun lot zou veranderen. De dans was verboden en wordt geassocieerd met de schandelijke uitroeiing van de bevolking en het uitsterven van een van de bakermatten van de beschaving.

'Ghost Dance' is een muziektheatervoorstelling van het Brama-ensemble uit Goleniów, geïnspireerd op het werk van Allen Ginsberg, Patti Smith, volkskunst van stervende beschavingen en antikapitalistische manifesten.

Over Theatr Brama

Brama is een organisatie die zich bezig houdt met community art. Zij moedigen hun publiek (community) aan om mee te doen aan hun gezamenlijke artistieke processen en projecten. Met hun voorstellingen treden zij in dialoog met het publiek werken daarmee aan empowerment van de mensen en het mooier en beter maken van hun (leef)omgeving. 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER