Giant Suman Kalyanpur
Muziek

Suman Kalyanpur, werd geboren in Karnataka. In haar tienertijd ontdekte zij de betoverende stem van Nur Jahan en begon haar favoriete liedjes te imiteren voor eigen plezier. Zij zong op huiselijke bijeenkomsten en bij een van deze gelegenheden hoorde muziekdirecteur Keshavrao Bhole haar prachtige stem. Van hem kreeg ze basislessen in lichte muziek en zang. Toch wilde ze schilder worden.

In 1954 ontdekte muziekregisseur Shafi haar talent en ze mocht zingen voor de film Mangoo. Daarna schitterde ze met vele liederen, vooral mooie duetten. In 1986 stopte ze voor goed met playbacken. Op 13 september krijgt u in Laaktheater een aantal mooie nummers en oorstrelende duetten van haar te horen.

Voorkom teleurstelling en koop of reserveer uw kaart op tijd.

Na de succesvolle serie in het voorjaar gaan we door met een nieuwe reeks avonden vol heerlijke Bollywood songs en nostalgie. Geniet van het repertoire van bijvoorbeeld, Mukesh, Ashla Bhosle, Mohammed Rafi en Lata Mangeshkar.

In de Giant serie hoor je nostalgische Bollywoodsongs van bekende sterren gezongen door verschillende wijkzangers. Zing of neurie mee op deze maandelijkse avond, samengesteld door onze gastprogrammeur Deo Prahladsingh en Rowas Diversion.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER