Hoe ver ga jij? - Laaks Jongerentheater
Theater

Een aantal mensen neemt deel aan een experiment met als uiteindelijke prijs 1 miljoen euro. Zij worden zowel psychisch als fysiek op de proef gesteld en geconfronteerd met hun diepste angsten.

Deelnemers aan ‘Het Experiment’ hebben geen idee wat hen te wachten staat. Met het oog op de ultieme prijs van €1 miljoen zullen zij zich onderwerpen aan intense psychologische en fysieke proeven.

(Geestelijke) gezondheid lijkt te moeten buigen voor geld en elke deelnemer heeft zo zijn eigen motivatie. Het experiment is begonnen... Tegen welke prijs zijn de deelnemers bereid hun grenzen te verleggen?


Kom kijken naar de voorstelling en koop hier rechts een kaartje via de knop.

Eerst Laaks Kindertheater en nu Laaks Jongerentheater
De eerste editie in 2006 van het toen nog Laaks Kindertheater was een kleine musical productie georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. De kleine groep deelnemers is uitgegroeid tot een vaste kern jongeren met een wisselend aantal daaromheen en heet inmiddels Laaks Jongerentheater. Wil jij ook eens proberen of het Laaks Jongerentheater iets is voor jou en ben je 16 jaar of ouder? Kom dan een keertje langs tijdens de les op dinsdagavond om 20:00 uur. Wel eerst even aanmelden graag via info@laaktheater.nl

Talentontplooiing
Er wordt gewerkt aan verschillende speelstijlen en hoe je het best de teksten eigen kunt maken waardoor je spel in de fase daarop tot een hoger plan gebracht kan worden. Presentatie op het podium, je stem durven gebruiken voor een publiek en teksten goed over kunnen brengen, zijn belangrijke doelen. De leerdoelen worden afgestemd op het ontwikkelen van competenties waar jij de rest van je leven iets aan hebt. Ambities om talenten in een opleiding verder te ontwikkelen worden gestimuleerd.
Er zijn nu twee van onze acteurs bezig met een nieuwe groep Laaks Jeugdtheater.
Zij worden gecoacht en ondersteund door professionals in het geven van de theaterlessen en maken aankomend seizoen hun eigen voorstelling.
 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER