Internationale Vrouwendag in Laak
Activiteiten

Internationale Vrouwendag in Laak

In één dag Fair & Fabulous

Donderdag 8 maart is een dag vol beauty, dans, mode en lekker eten in Laaktheater. We vieren de Internationale Vrouwendag met al onze eigen krachtige en mooie vrouwen uit Laak. Het internationale thema #wijzijngelijkwaardig hebben wij vertaald in een dag vol activiteiten, workshops en optredens die jou fair & fabulous de deur uit laten lopen. Ben jij er ook bij? De dag is gratis, iets meenemen om te eten voor 6 personen is fijn!

De Internationale Vrouwendag is ooit ontstaan als steun voor stakende vrouwen in kledingfabrieken. Zij protesteerden daarmee tegen de slechte arbeidsomstandigheden. Duurzaamheid is daarbij gelijk aan gelijkwaardigheid en eerlijkheid. Als eerbetoon hebben we onder andere een kledingruilbeurs en een naaiatelier waar je je oude kleren kunt laten oppimpen. En dat is nog maar het begin.

 

Van 9.30 – 20.00 uur hebben we onder andere de volgende activiteiten:

 

VERWENSTUDIO
Kom tot rust en neem plaats in de verwenstudio. Lak je nagels in de mooiste kleuren, kies een kapsel dat bij je past, neem een massage of versier je handen met henna.

 

RUIL JE OUDE KLEDING
Verzamel je miskopen en neem ze mee naar Laaktheater. Misschien staat die jurk je buurvrouw geweldig. En wie weet wat je zelf vindt! Vanaf 9.30 uur kun je kleding inleveren. Voor elk schoon en heel kledingstuk krijg je een bonnetje waarmee je de rest van de dag naar hartenlust kan winkelen op de kledingruil.

 

DANSWORKSHOP
Voel je op en top vrouw en beweeg je sierlijk. Doe mee en ervaar het zelf.

 

MODE MAAK JE ZELF!
Een wereld vol fashion, maar wat heb jíj nodig? We duiken in de wereld van mode en kleding. Hoe worden onze kleren eigenlijk gemaakt? Vinden we kleren duur of goedkoop en waarom is het zo vaak uitverkoop? En hoe is het om iedere dag hetzelfde aan te hebben? Lidia van Bodegraven (All about fair fashion) deed het en komt hierover vertellen.

 

NAAIATELIER
Een leuke blouse gevonden in de kledingruil, maar vind je hem toch een beetje saai? We toveren een stukje van Laaktheater om tot een echt naaiatelier. Laat je blouse oppimpen of leer zelf hoe je die te lange rok kunt innemen.

 

MAAK JE EIGEN KRACHTBORD
Ontdek wie je bent en waar je heen wilt. Een leuke creatieve workshop.

 

CREATIEVE KLEDINGREPARATIE
Een gescheurde naad kun je nog wel repareren, maar wat doe je met een winkelhaak in je favoriete broek? Kom naar deze workshop van Studio Zip en maak van die scheur een kunstwerk. Met Boro, een eeuwenoude techniek uit Japan, die je gemakkelijk leert, kun je gewoon weer over straat in je favoriete broek.

 

DINER van 18:00 - 19:00 uur 
Dit heerlijke & gezellige diner wordt met liefde bereid door vrouwen uit de wijk Laak. Vergeet niet uw eetlust mee te nemen.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER