Kamikaze Copiloot (première)
Theater | Muziek | Volwassenen

Met hun nieuwe stuk Kamikaze Copiloot storten Guus en Frank van der Steen zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest. De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl de gebroeders ons meenemen in hun diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden. Spottende humor, stoffige beats en vervormde samples: de show geeft spoken word een nieuwe dimensie en etaleert een geheel eigen combinatie van poëtisch verpakte anekdotes, schurende raps en dichtende analyses. Fasten your seatbelts. Of… waarom zou je?

Guus en Frank werkten vanuit Laaktheater toe naar deze nieuwe voorstelling. Zij doen daarnaast kleine experimentele optredens met allerlei spannende gasten uit de muziek- en theaterwereld onder de naam 'Kernproeven'. Ook publiceren zij hun nieuwe avonturen via de podcast serie KletsKoppen.

Uitverkocht
Kern Koppen 2.jpeg

Kern Koppen, een muzikale formatie die vijftien jaar geleden zijn oorsprong vond, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een unieke en veelzijdige groep onder leiding van de getalenteerde broers Guus en Frank van der Steen. Wat begon als een reis door de wereld van rap en hiphop, is uitgegroeid tot een adembenemende mix van genres en disciplines die het publiek betovert en verrukt. Hun shows zijn als een kunstzinnige reis door het leven zelf, met elementen van spoken word die de diepste emoties weten te raken, hiphop beats die het hart doen kloppen en storytelling die je meeneemt op een onvergetelijke reis door hun gedachten en ervaringen. Maar wat Kern Koppen echt onderscheidt is hun onweerstaanbare gevoel voor humor, dat als een welkome bries door al hun creaties waait en ervoor zorgt dat zelfs de meest serieuze momenten lichtvoetig worden. Met hun kunst en muziek weet Kern Koppen niet alleen te vermaken, maar ook te inspireren en te ontroeren, en dat maakt hen tot een waardevolle toevoeging aan het Nederlandse culturele landschap.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER