HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE VACATURES IN DE WIJK
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

KROKUS KABAAL: MOUSTACHIO

Afbeelding

Teun en Tinie drinken koffie samen. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over.

Om de liefde te redden bestelt Tinie een mariachi band uit Mexico met muzikanten die romantische liedjes zingen. Zo hoopt ze dat Teun weer verliefd op haar wordt. De besnorde mannen zien al gauw dat er meer nodig is dan alleen muziek en besluiten dat de twee op liefdesles moeten. Teun en Tinie moeten elkaar complimenten geven, de tango leren te dansen en romantisch dineren met elkaar. Maar iedere keer als de liefde iets dichterbij lijkt, gooit Teun weer roet in het eten. ​

“De voorstelling is een ideale kennismaking voor de jeugd met theater, en het is evenzeer ideaal voor volwassenen die weer eens een feestelijke voorstelling willen bijwonen.”

**Keuze van de Criticus**

- Kester Freriks in De Theaterkrant -

 

“Met wereldse muziek, spel en een dansje maakt Wie Walvis inzichtelijk dat ouders niet vanzelfsprekend verliefd blijven.”

**** - De Volkskrant - 

“De muziek van de Zuid Amerikanen is zo vrolijk en de liedjes zo mooi, dat je soms vergeet waar je bent.”

- NRC Handelsblad - 

bericht delen

€3 / €1,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: 6+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media