Laak Comedy Class - presentatie comedy workshop
Amar el-Ajjouri
Theater

Eindpresentatie workshops stand-up comedy met Amar El-Ajjouri!

In januari 2019 startte de Laak Comedy Class met een nieuw comedytraject, onder leiding van de veelzijdige Haagse comedian Amar El-Ajjouri. Gedurende drie weken werkten beginnend (en ervaren) stand-up comedians uit de regio Laak samen met Amar aan hun eigen act. Op deze avond presenteren zij hun eigen grappen aan het publiek.

Idee uit de wijk

Stadsdeel Laak organiseerde een paar maanden geleden het eerste Jongerenstadslab. Jongeren uit Laak werden door het stadsdeel uitgedaagd om mee te praten over wat zij belangrijk vinden in hun wijk.

Een van de idee├źn die ontstond tijdens de avond, was het organiseren van comedyworkshops voor jongeren uit Laak. Jongeren uit Laak worden zo uitgedaagd om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Over Amar el-Ajjouri
Amar el-Ajjouri (1971) werd geboren in Marokko en verhuisde op zevenjarige leeftijd naar Den Haag, waar hij opgroeide in Molenwijk en de Schilderswijk. Hij studeerde in 1997 af aan de Haagse Amsterdamse Theater Academie en deed acteerervaring op in vele toneelgroepen. Regisseerde meer dan 15 jaar anderen. In het Volksbuurtmuseum leerde hij zijn eerste comedylessen tijdens een workshop van Sjaak Bral. Sinds 2000 is Amar zelf stand-up comedian. Hij gaf les aan onder andere Tim Fransen. Onder regie van George Isherwood maakte hij drie solocabaretvoorstellingen: Amar speelt ALI, WIT en TERUG. Lees meer over Amar op http://www.amarspeelt.nl/

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER