LaLaLaak Swingende Zondag door de LaLaLaak Burengroep
Pra
Muziek | Dans

De LalaLaak-burengroep is een swingende groep ouderen die wekelijks op woensdagmiddag bijeenkomt op het Cromvlietplein om te zingen, muziek te maken, dansen en te bewegen. Dat het plezier er vanaf spat en dat de leeftijd hen niet in de weg zit, kan iedereen mee komen maken op de LaLaLaak Swingende Zondag.

Samen met danser Christoph en muzikant Rob maken ze er een feestje van en leren we hen beter kennen, en je zult zien dat werkt aanstekelijk! Na de presentatie in de Studio van het Laaktheater, gaan ze vrolijk door in de foyer met een optreden van de band van Hendrik, de meest swingende senior uit Laak!

De  LALALAAK-burengroep komt voort uit het dans- en muziekproject Laak; Kijk in Mijn Ogen! van Stichting PRA dat in 2017 in de wijk plaatsvond en afgesloten werd met een voorstelling in het Laaktheater. De deelnemers waren zo enthousiast dat zij graag door wilden gaan met elkaar, dans en muziek én optreden voor publiek in het Laaktheater. De groep groeit en iedereen uit Laak die ook via dans, muziek en plezier maken, nieuwe mensen wil ontmoeten is welkom zich aan te sluiten.

De toegang is gratis. In verband met een beperkt aantal stoelen graag aanmelden via: sigrid@laaktheater.nl

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER