Donderdag 30 mei 2024 | 18.00
Let's Glow: Make-up workshop
Volwassenen | Activiteiten

Wil jij iets met kunst, dans, muziek of theater? 

Kom op donderdag 30 mei langs en laat je inspireren om te creëren, te organiseren of je skills te professionaliseren. Deze keer een make-up workshop!

Laaktheater start i.s.m. Siggi Florentina een inloop voor jonge creatievelingen uit Laak. Het programma is elke keer weer anders. We werken samen met Jamal JLE productions van het project The Next Best maar ook met Haags Hiphop Centrum en HIIIT. 
 
Het nieuwe jongerenprogramma Lets Glow in Laaktheater is op de donderdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur voor jongeren uit Laak tussen de 17 en 28 jaar. 

Over de artiest
Ik ben Mariah Makaay, een gepassioneerde visagist met een reis die 10 jaar geleden begon en nog steeds vol vreugde wordt voortgezet. Make-up heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad, omdat ik geloof in de kracht ervan om mensen te transformeren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Nu ben ik hier om mijn kennis en enthousiasme te delen met jou! 

Ik nodig je uit om gratis deel te nemen aan mijn workshop, waar ik je een kijkje geef in mijn wereld van make-up. 

Aanmelden voor de workshop kan met het formulier op onze Let's Glow pagina. De workshop is van 18.00 uur tot 19.30 uur. Max. aantal deelnemers is 10.

  Laaktheater
GRATIS
Koop kaartje

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER