HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE IN DE WIJK LAAKTHEATER THUIS
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

MEES MAAKT IETS SUPER MOOIS! TRY-OUT

Afbeelding

Een muzikale voorstelling over creativiteit, gedachtes en heel veel mooie dingen!

Try-out. Mees is een maker, een verzinner, misschien wel een kunstenaar. Mees is tien jaar en ze heeft best een bijzonder hoofd vindt ze zelf. Ze kan alles verzinnen wat ze maar wil! Mees wil iets bijzonders maken, iets super origineels, iets wat nog nooit iemand heeft gezien.

Maar wat als plots je gedachten door elkaar lopen? Als iedereen naar je kijkt en je het allermooiste, het allerbeste, het meest originele moet laten zien? Wat als alle ogen op jou gericht zijn en je moet laten zien wat niemand ooit zag?

Ze besluit een kijkje in haar hoofd te nemen om te zien hoe het daar eigenlijk werkt.  Eenmaal in haar eigen hoofd belandt ze samen met de bewoners van haar hoofd in een theatrale kettingreactie. Ze zijn niet meer te stoppen, er valt zoveel te ontdekken! Mees probeert. Ze valt maar staat ook weer op. Ze ziet het even niet meer zitten maar gaat toch weer door. Maar wanneer begint Mees nu eindelijk echt?

Een muziektheatervoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar vol verrassende wendingen, muzikale vondsten en theatrale grappen. 

bericht delen

€ 3 / € 1,50 / Ooievaarspas

Leeftijd: 6+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media