Nieuwe maker: Siggi Florentina

Nieuwe maker Siggi Florentina 

We zijn trots dat we komend seizoen coach, kunstenaar en cultureel ondernemer Siggi Florentina alias Coach F binnen onze muren hebben. Siggi vindt het belangrijk om projecten te organiseren waarbij jeugd en jongeren positief worden gemotiveerd en geïnspireerd. 
Zo heeft Siggi ook in het project Wij Den Haag samen gewerkt met Slagwerk Den Haag en studenten van het Koninklijk Conservatorium: 'Ik ben met Slagwerk in contact gekomen vanuit Laaktheater en toen zijn we eigenlijk gaan jammen, repetities ingepland, en van daaruit is dit ontstaan eigenlijk.' Volgens Pepe Garcia Rodriguez van het Koninklijk Conservatorium ging het samenspelen vanzelf: 'Als we spelen dan praten we niet, maar communiceren met onze lichamen, met geluiden, met alles wat we horen. Dat is hoe we verbinden en dat was de eerste klik en dat ik dacht: het wordt geweldig.'
Dat er veel talent rondloopt in Den Haag onderschrijft de Haagse woordkunstenaar. Dat geldt in ieder geval voor stadsdeel Laak: 'Als je me vraagt of er talent is in Laak, dat kan ik zeker beamen. Er is genoeg talent.' Desgevraagd: 'Nou ja, rap komt veel voor, piano, zang...' en na even nadenken... 'voetballers! In De Muziekbox, dat is ook in Laak, komen kinderen, jongeren om muziek te maken. Vooral zingen, rappen en piano spelen.
Aankomend jaar volgen nieuwe projecten van Siggi, stay tuned!

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER