Opening culturele seizoen!
Laaktheater
Jeugd | Volwassenen

Opening van ons culturele seizoen met optredens van Tim Akkerman, RWMG, een dansworkshop van Waani Dance Connect en voorproefjes uit de wijkvoorstellingen Door het Lint (Verbonden) en Vrouw Overboord.  Er is muziek in de foyer, de bar is open en de toegang is gratis!

Ook Laaktheater maakt onderdeel uit van het Uitfestival Den Haag. Het UIT Festival trapt geweldig af op vrijdag 1 september in de wijken van Den Haag. De Cultuurankers, dé culturele instellingen en theaters in de Haagse stadsdelen, openen hun deuren en bieden een mooi programma om de opening van het nieuwe culturele seizoen te vieren.

Programma
19:30 - 19:40 uur: zaal open
opening van het nieuwe seizoen door Ricky Middendorp (directeur Laaktheater) en Carolien Ruigrok (projectleider pluriform programmeren)
19:40 - 20:00 uur: Tim Akkerman
20:00 - 20:15 uur: dansworkshop Waani Dance Connect olv Radha
20:15 - 20:30 uur: voorproefjes uit de voorstelling Vrouw Overboord
20:30 - 20:45 uur: pauze
20:45 - 21.10 uur: voorproefje uit de voorstelling Door het Lint (Verbonden)
21:15 - 21:30 uur: RWMG

Tim Akkerman
In 2011 wist Tim Akkerman zich te ontworstelen aan het imago van tiener- en rockidool en kwam met het zeer persoonlijk en ingetogen album ANNO, dat zich mocht verheugen op overwegend positieve recensies, en werden er optredens gedaan op onder andere Songbird Festival. En waar sommige critici de muziek hier en daar nog wat ‘veilig’ vonden, over één ding was iedereen het eens: Tim Akkerman zelf is allesbehalve veilig. Een moedig mens dat zich kwetsbaar durft op te stellen en bereid is alles op te geven om te kunnen doen waar hij echt in gelooft!

Dansworkshop Waani Dance Art olv Radha
Het lukt Radha iedere keer weer om iedereen aan het dansen te krijgen. Dus wij zeggen: voetjes van de vloer en dansen maar!
Radha organiseert ook in samenwerking met Laaktheater op vrijdag 27 oktober Bollywood lights. Die avond vertonen we de bollywoodklassieker Silsila van Yash Chopra uit 1981. Ook dan natuurlijk een dansworkshop van Radha en na afloop een filmquiz en een bollywood karaoke. Dresscode: bollywood!

Vrouw Overboord
In de theatervoorstelling Vrouw Overboord gaan 17 buurtbewoners van Laaktheater onder leiding van regisseur Sylvia Bos op de reis van hun leven.
Voorstellingen: zaterdag 11 november 20.00 uur en zondag 12 november 15.00 uur.

Door het Lint (Verbonden)
Wat betekent het om het leven te delen als het door ziekte volledig overhoop gegooid wordt? Door het Lint (Verbonden) is een voorstelling over liefde en kwetsbaarheid door kwetsbare mensen die elkaar intens liefhebben.  
Voorstellingen: vrijdag 17 november 20.00 uur en zondag 19 november 14.00 uur

RWMG
Deze jonge urban groep viel op toen ze meededen aan het SKOOLTAINER traject van THE LIFE I LIVE. Enthousiast Haags talent met de sound van nu!

 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER