Opening Culturele Seizoen (2018)
Laaktheater
Jeugd | Volwassenen

Op vrijdagavond 31 augustus houdt Laaktheater een open huis om de culturele seizoen feestelijk in te luiden met optredens, workshops, demo's, voorproefjes uit wijkvoorstellingen en nog veel meer! Er is gezelligheid, muziek in de foyer, lekker eten en drinken en de toegang is gratis!

Ook Laaktheater maakt onderdeel uit van het Uitfestival Den Haag. Het UIT Festival trapt geweldig af op vrijdag 31 augustus in de wijken van Den Haag. De Cultuurankers, dé culturele instellingen en theaters in de Haagse stadsdelen, openen hun deuren en bieden een mooi programma om de opening van het nieuwe culturele seizoen te vieren.

UITNODIGING - Haags UIT-festival in Laaktheater

 

Lieve theaterliefhebber,

 

Op 2 september vindt het Haags UIT-festival plaats op het Lange Voorhout. Wij trappen op de vrijdag ervoor ons nieuwe seizoen af met een leuk feestje. En jij bent natuurlijk uitgenodigd. Zin in een avond vol optredens, leuke voorproefjes, demonstraties én lekker eten en drinken? Op vrijdag 31 augustus vanaf 16.00 uur zetten we de hele avond de deuren wijd open. Toegang is gratis.

Programma:

16.00 – 18.00 uur voor Kids en jongeren

Om 16.00 uur beginnen we met een korte try-out van de nieuwe kindervoorstelling Eureka! van (poppen)theatergroep Knars. Deze voorstelling wordt nu in ons theater gemaakt. Knars speelt exclusief voor jullie wat eerste scènes. Daarna volgens demonstraties van leerlingen van onze muzieklessen door Ready2sing, demonstraties van de danslessen van Beweigi, een openbare les door het Laaks Jeugdtheater.  

18.00 – 18.30 uur mini-Strandpodium (bij mooi weer in de tuin)

In het kader van ‘Feest aan zee’ programmeren we dit jaar enkele voorstellingen over de kust en het strand. In op ons mini-Strandpodium krijg je een voorproefje van onze nieuwe community-art voorstelling ‘Aan de Kust’. Enkele spelers geven je vast een doorkijkje naar hun zelfgemaakte spoken word voorstelling. Ook vertelt onze eigen Paula de Bruin haar eigen herinneringen aan Laak en aan het strand. De Laakse Nelly Lausberg draagt ten slotte enkele van haar gedichten voor.

18.30 uur Buffet en optreden seniorenband Choice   

19.00-21.30 uur Cultuur met een grote C

De rest van de avond is rijk gevuld met al het kleurrijks dat Laak te bieden heeft. Lokaal talent wordt afgewisseld met optredens uit het stedelijke aanbod. Zo krijg je een interview te zien met Siska van Sia Projects over de voorstelling Apna Ghar, over Hindoestaanse ouderen in een woonzorginstelling en hun familie. Er zijn spetterende dansoptredens van de jongeren van Crosstown en De Dutch Don’t Dance Division, afgewisseld met singer-songwriter DREY, Arabische Poëzie door Mohammad Amin, cabaret en comedy van Farbod en Raoul Fatehmahomed. Om uiteindelijk swingend af te sluiten met een salsa-optreden van Ritmo Cubano. Zie dan nog maar stil op je stoel te blijven zitten!

21.30 Muziek van Choice en borrel

Als u dansend de zaal hebt verlaten sluiten we de avond muzikaal en swingend af in onze ‘bar’ met de allround band Choice. U vraagt, zij spelen uit hun omvangrijke repertoire.  

Er is dus veel te zien in Laaktheater. Kom je ook? Neem vooral veel vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER