Opening expositie Vrouwen Kunst Academie
Stichting Turks Kultuur en Kunst (STKK)
Volwassenen

De Vrouwen Kunst Academie Laakhavens Den Haag

De Kinder, Jeugd en Vrouwen Kunst Academie is een initiatief dat in het jaar 2000 begonnen is door Stichting Turks Kultuur en Kunst (STKK). Zowel de oprichter als de artistieke leider, meneer Hasan Sahin, heeft de STKK opgericht om kunstzinnige ontplooiing toegankelijker te maken voor burgers. Daarom wil de STKK met als motto ‘Kunst voor en met burgers’ dat iedereen in aanraking komt met kunst en cultuur.

De Vrouwen Kunst Academie (VKA) speelt een belangrijk rol in het vervullen van het doel van stichting STKK. Dankzij de VKA worden schilderlessen gegeven aan, voornamelijk, allochtone vrouwen. Naast schilder- lessen worden de dames ook aangespoord om actief mee te doen in buurtactiviteiten en deel te nemen in buurtcommissies. Zo wordt op een gedisciplineerd, doch gezellig en creatief manier gewerkt aan verantwoord burgerschap, zelfbewustzijn, omgevings- bewustzijn en sociale cohesie. De lessen worden iedere vrijdag tussen 15.30-16.30 bij buurthuis Laak gegeven.

De STKK is met de kinder- en jeugd kunst academies actief in de volgende wijken in Den Haag: Spoorwijk, Laakhavens, Schilderswijk, Transvaal en Moerwijk. Verder is de STKK  actief in Leidschendam-Voorburg, Gouda en Haarlem.

Voor meer info:
Akin Yalcin (cultuurwetenschapper)
 akinbizzg@gmail.com 
Tel. 062446864                                                                                  

Hasan H. Sahin (kunstenaar)                 
hsahin7@hotmail.com                                                               
0640488744          
                                                         

Met speciale dank aan Gemeente Den Haag Stadsdeelkantoor Laak, Stichting Mooi,                    Centrum Jeugd en Gezin Laakhavens

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER