Poffertjespret met De kleine zeemeermin mini-musical 3+
Jeugd | Theater | Peuterprogramma

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze mini-musical! De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee.

Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Deze poppentheatervoorstelling is de 3e voorstelling in ons nieuwe programma Prentenboek Poppentheatervoorstellingen met Poffertjes! Elke laatste zondagmiddag van de maand kun je in Laaktheater terecht voor een gezellige middag met de allerkleinsten.. Eerst lekker een voorstelling beleven en daarna poffertjes eten met elkaar! Ook is er is een leuke speelhoek ingericht in het theater waar de kinderen kunnen spelen.

De kleine zeemeermin mini-musical door Theater Terra

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze mini-musical! Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen.... De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Over Theater Terra Theater

Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Peter Pan. Daarnaast is Kikker zingt en leest voor nu op kleinere locaties te zien! Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

 

Foto: Boy Hazes

Uitverkocht

ook in de poffertjes serie

Woensdag 11 september 2024 | 09.30
Iedere woensdag: Speelcafé

Leuke ouder en kind inloop voor grote en kleine bewoners van Laak waarin je kunt spelen onder begeleiding van een kunstenaar. Iedere woensdag vanaf 9.30 uur. Geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

 
Dinsdag 24 september 2024 | 15.00
Peuterpret | Beer en de honingboom 3+

In deze muzikale voorstelling wordt het prentenboek Beer en de honingboom van Jeroen Schipper en Vera de Backker gepresenteerd.
Het jonge publiek wordt aan de hand van het licht filosofische verhaal van Jeroen en de prachtige platen van Vera meegenomen in Beer’s dilemma: Op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom, of zijn vrienden helpen met al hun verschillende problemen.

Er is volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het boek horen. En na (de goede) afloop krijgen de kinderen een leuke kleurplaat en een kijkdoos-knutselpakket mee.

 
Woensdag 30 oktober 2024 | 10.00
Festival De Betovering | Peuterdag |Peuterconcert Familie Vinger & Tante Sopraan (2+)

Peuterconcert met Nienke Nasserian, onze artist in residence in Laaktheater gedurende 2024-25

Peuterconcert Familie Vinger & Tante Sopraan (2+)

Een interactief concert voor jonge muziekliefhebbers tussen de 2 en 4 jaar.
Met een knipoog naar het kinderliedje ‘Familie Vinger’ is tijdens dit concert de familie Vinger uitgebreid van 5 naar 20 familieleden, oftewel de 20 vingers van het pianoduo Lestari en Gwylim.
En tante sopraan, gespeeld door sopraan Nienke Nasserian, komt vandaag op bezoek! Tijdens dit concert kunnen de peuters luisteren naar hun favoriete kinderliedjes en klassieke hits, en actief meezingen, dansen, dieren raden en springen.

Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Aan het einde van het concert mogen alle peuters op het podium komen om een speciaal geoefend liedje samen met tante Sopraan en Familie Vinger op te voeren voor alle ouders, opa’s en oma’s. Het peuterconcert duurt maximaal 40 minuten

 
Woensdag 30 oktober 2024 | 14.00
Festival De Betovering | Peuterdag | Kunstworkshop

Kom kunst maken met je kleintje onder leiding van Art-s-Cool. 

 
Woensdag 30 oktober 2024 | 15.00
Festival De Betovering | Peuterdag | Belle en het Beest

Tante Jewel is zo’n typisch Antilliaanse tante met krulspelden en een onvervalst accent. Ze gooit Belle & het Beest in haar Caribische cocktailshaker en zal het aan alle dorstige toehoorders uitschenken.

Wijnand Stomp duikt voor deze voorstelling in de huid van zijn flamboyante lievelingstante en verzorgt een hilarische en ontroerende Grimm-vertelling. Over de mooie, arrogante prins die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd. ‘Ai no, mi pobre Dushi!’ Alleen als iemand verliefd wordt op de prins, kan de vloek worden verbroken. Maar dat moet dan wel gebeuren voor zijn 21ste verjaardag, voordat het laatste rozenblaadje van de roos van de tovenares zal vallen. Tante Jewel gooit al haar Antilliaanse charmes in de strijd om een verliefde prinses voor hem te zoeken.

 
Zondag 10 november 2024 | 15.00
Peuterpret | Droomzuchten 3+

In haar slaapkamer speelt Roos met haar vriendjes. Als ze Oetje Uil in bed wil stoppen, verzint hij allemaal treuzelsmoesjes: Zijn pyjama is op vakantie, zijn knuffel is nog niet moe en Klaas Vaak heeft net een pauze. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord.

Oetje wil liever niet slapen, want de laatste tijd heeft hij vervelende dromen over Brommetje Vlieg. Brommetje bedenkt altijd spelletjes die leuk zijn voor hemzelf en niet voor Oetje. Voor springen op een boterham met kaas is Oetje toch veel te groot? Oetje wil veel liever een muizenspel doen. Roos weet wel wat hij bedoelt, want Bram uit haar klas doet dat ook altijd. Zij mag nooit eens kiezen wat ze doen, zelfs niet op haar eigen verjaardag!

Muzikaal poppentheater met live gezongen liedjes dat bij het publiek voor herkenning, maar zeker ook voor verrassingen zorgt.

 
Zondag 1 december 2024 | 15.00
Peuterpret | Het Boek Van Sinterklaas 2+

Samen gezellig Sinterklaas vieren: Dat is een goed idee! Maar waar is Sinterklaas, vraagt Koos zich af? En wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor een Sinterklaasfeest?

Samen met de kinderen in het publiek bedenkt en zoekt hij alle attributen die erbij horen zoals het grote boek, de boot, de mijter, het paard, de stoel, Sints baard en staf. En natuurlijk de liedjes, veel bekende liedjes, een oud welkomstlied en een speciaal door Koos gemaakt Sinterklaaslied worden samen gezongen. En of Sinterklaas nu zelf komt of ‘Sinterkoos’, het wordt een feest voor iedereen!

Het boek van Sinterklaas is een vrolijke voorstelling met poppen, die zowel in theatersetting als in kleine setting op scholen of in bibliotheken gespeeld kan worden. Zo wordt deze spannende tijd voor kinderen een gezellige tijd in een warme en vrolijke sfeer.

 

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER