RE Music Project
Roger Maluga
Jeugd | Theater | Pools programma

Een Pools concert van RE Music Project onder leiding van Roger Martin Maluga betekent een avond vol romantische, rustige muziek, vol energie en reflectie. Op zondag 22 april speelt RE Music Project covers van o.a. Natalia Przybysz, Podulka en Mela Koteluk. Roger wil met zijn muziek de Polen in Nederland een fijn nostalgisch gevoel geven.Een avond met live muziek onder leiding van Roger Maluga (RE Music Project). 

NIEDZ, 22  KWE 18.00 - 20.00 godz, Polski koncert RE Music Project

Wieczór z muzyką na żywo- Roger Maluga (RE Music Project) zaprasza serdecznie. Wraz z zespołem zagrają covery min. Natalii Przybysz, Podulki i Meli Koteluk.

Wie is Roger Maluga?
Roger Martin Maluga werd geboren in Siemianowice Śląskie, in het zuiden van Polen. Van jongs af aan volgde hij zanglessen. Muziek is zijn passie en zijn levenskracht. In Polen heeft hij als kapper gewerkt en in zijn vrije tijd was hij bezig met muziek. Hij was meermaals laureaat en deelnemer aan wedstrijden en muziekfestivals, zowel regionaal, provinciaal als nationaal. Hij heeft een aantal eigen muzikale projecten gedaan. Ook was hij deelnemer aan een professionele vocale workshop in Opole verzorgd door Elizabeth Zapendowska.

Hij heeft samengewerkt met bands als Randy Stonehill, Golec Orchestra, Pin, Paint, Jacek Silski, Jacek Stachurski, Fancy In Grid en Cabaret Hunter. Sinds 2011 woont hij in Rotterdam. Hij geeft concerten en recitals in Nederland, België en Polen. Verder bracht hij in 2013 zijn eerste album uit getiteld "Kracht van Kerstmuziek" voor de Poolse gemeenschap in Nederland, met ondersteuning van de Poolse Ambassade in Den Haag.

Ondanks zijn jonge leeftijd en het vanaf nul starten als migrant in Nederland, zet Roger door om zijn dromen en zijn passie ook in zijn nieuwe land te realiseren. Hij laat zien dat het geen belemmering hoeft te zijn om in het buitenland te wonen en dingen te doen waar je van houdt. 

 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER