Ready2Sing presenteert De einduitvoering!

De einduitvoering van Ready2Sing op dinsdag  4 juli 2023 van 19:00 tot 20:30 uur in  Laaktheater.  Ter voorbereiding hiervan hebben alle leerlingen van de beginners en gevorderde klassen hun best gedaan om een mooi optreden neer te zetten.  Ze zullen laten zien wat zij het afgelopen(school) jaar geleerd hebben met zang, viool en pianolessen en gaan jullie weer positief verassen met hun talenten!  De einduitvoering wordt samen met het zangkoor klassikaal afgesloten met een zangstuk! Op deze avond kunnen geïnteresseerden natuurlijk ook zien hoe les en begeleiding krijgen bij Ready2Sing er uitziet.  Uiteraard is iedereen welkom! Entree: Gratis

 

Wil je ook op muziekles? Kijk dan voor meer info op https://ready2sing

"Uw stem is het mooiste instrument"

Ready2Sing is een muziekschool voor zang en piano die leerlingen de basisonderwijs bied op het gebied van muziek. Zo kunnen leerlingen hier noten leren lezen en schrijven. Ook kunnen leerlingen bij het zingen henzelf leren begeleiden op de piano.

Ready2Sing heeft verschillende muziekstijlen zoals klassiek, pop, jazz en musical en bied zowel individuele als groepslessen. Elke 2 maanden zijn er uitvoeringen ( klassieke concert, kerstconcert, festivals) en met een jaarlijks  eindconcert word een leerjaar afgesloten.

De lessen worden gegeven op verschillende locaties zoals: Het Koorenhuis, Muziekbox/Trefpunt Vliethage en Laaktheater

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER