Sja Amir Stage Entertainment en Theaterproducties presenteert: Meerabai

Ervaar de betovering van 'Meerabai', een meeslepende dans musical gepresenteerd door Sja Amir Stage Entertainment en Theaterproducties.

Laat je meevoeren door de tijdloze passie van Meerabai en haar diepgaande devotie voor de god Krishna. Deze voorstelling brengt haar verhaal tot leven met adembenemende choreografieën en zelfgemaakte kostuums die de kleurrijke Indiase cultuur tot uiting brengen. De dansmusical neemt je mee op een reis door de prachtige wereld van Meerabai, waar haar liefde voor Krishna centraal staat.
De expressieve dansbewegingen en meeslepende muziek belichten haar toewijding en innerlijke strijd. Bovendien wordt het visuele spektakel versterkt door het creatieve decor verzorgd door Your Wedding Creators, waardoor de sfeer en emotie van elk moment tot leven komen.  'Meerabai' is niet alleen een voorstelling; het is een viering van cultuur, geloof en kunst.

Laat je meevoeren door de harmonie van dans, muziek en visuele pracht en dompel jezelf onder in de spirituele reis van Meerabai en haar tijdloze connectie met Krishna." 

Regisseurs: Aglad Amir en Ashni Nandpersad 
Choreografen: Ashni Nandpersad en Shania Nabi 
 

Er zijn twee voorstellingen: een matinee om 14.30 uur en een avondvoorstelling die start om 19.30 uur. de voorstelling inclusief de pauze duurt ongeveer twee uur.

Uitverkocht
Meerabai.jpg


Waarom in Laak en in Laaktheater?
Ons doel is om de maatschappij bewust te maken van de rijke culturele invloeden en bijdragen uit India. Dit is voor ons van speciaal belang als Surinaamse Hindostanen met Indiase roots. Het is essentieel om de geschiedenis levend te houden in de Nederlandse samenleving, niet alleen voor onze gemeenschap, maar voor alle bevolkingsgroepen.
We willen Sja Amirs Meerabai voorstellen in Laaktheater, een ontmoetingsplaats voor mensen met diverse etnische achtergronden. Hier willen we niet alleen onze buurt bereiken, maar ook iedereen die vanuit Den Haag en daarbuiten naar onze voorstelling komt kijken. Ons doel is om een culturele bijdrage en meerwaarde te bieden aan ons publiek en de omgeving waarin Laaktheater is gevestigd.

Indiase dans is een prachtige uitdrukking van gevoelens en emoties, overgebracht door middel van bewegingen en muziek. Het is een kunstvorm die voor iedereen toegankelijk is en die de mogelijkheid biedt om een andere cultuur te ervaren en te begrijpen. We geloven dat onze voorstelling niet alleen een visueel en auditief spektakel zal zijn, maar ook een brug zal slaan tussen verschillende gemeenschappen en een dieper begrip van elkaars culturen zal bevorderen. Kortom, onze inzet voor het opvoeren van Sja Amirs Meerabai in Laaktheater is gebaseerd op onze wens om culturele diversiteit te omarmen, geschiedenis te delen en bruggen te bouwen tussen mensen. We hopen dat onze voorstelling een positieve impact zal hebben op zowel de buurt als iedereen die de show bijwoont, en dat het een blijvende herinnering zal zijn aan de kracht van cultuur en verbinding.


Wij zijn van Sja-Amir Stage Entertainment & Theaterproducties. Ons theaterbedrijf voert jaarlijks een theatervoorstelling op met als doel het bevorderen van de culturele educatie. Wij vinden het inspirerend om Indiase geschiedenis verhalen na te bootsen door gebruik te maken van prachtige handgemaakte kostuums, muziek, dans en historie. Niet alleen wordt kennisgemaakt met de Indiase cultuur, maar ook met de geschiedenis. Bijvoorbeeld waarom wordt een monument vandaag de dag als wereldmonument gezien en als symbool van liefde aangemerkt? Het antwoord hierop brengen wij op een creatieve en aantrekkelijke manier op stage neer. Geschiedenis komt tot leven op toneel. Zo hebben wij al vele voorstellingen in diverse theaters over heel het land.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER