Sofar Sounds

Sofar Sounds is een wereldwijde muziekgemeenschap die artiesten en publiek met elkaar verbindt door middel van livemuziek. Ze brengen mensen samen om ruimte te creëren waar muziek ertoe doet in 400 steden over de hele wereld. Laaktheater is daar nu een van de locaties voor. Als je er bij wilt zijn, registreer je dan via de website van Sofar Sounds! 
 
 https://www.sofarsounds.com/events/47600 

 

De unieke evenementen van Sofar Sounds vinden plaats op verschillende locaties en zij sturen je ongeveer 36 uur voor de show de details. Op 9 juli zal dat in Laaktheater zijn dus kom vooral gezellig langs! Je bent welkom vanaf 13.00 en blijf vooral lekker hangen voor een drankje in onze theatertuin. 

Wie gaat er optreden? Dat wordt een verrassing! Je ziet 2 of 3 korte sets van ongelooflijke artiesten uit alle muziekgenres, maar dat kan ook spoken word, comedy of dans zijn. De line-up van elke show wordt samengesteld door het artiestenboekingsteam van Sofar Sounds en is altijd divers en gevarieerd.  
Reserveer je ticket en kom je nieuwe favoriete artiest ontdekken! Ga naar het YouTube-kanaal om eerdere shows te bekijken en enkele van de grootste artiesten van dit moment te zien die tijdens hun reis kleine, intieme Sofar-shows speelden!

https://www.youtube.com/@Sofarsounds 

 

 

 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER