The Happening
Theater | Muziek

Buro Beat en Laaktheater presenteren: The Happening! Een avond waarop het theater wordt omgetoverd tot een plek waar alles mag. Kom langs en laat je verrassen door een nieuwe generatie makers die jou dingen gaan laten zien waar jouw hart harder van gaat kloppen. Op 25 januari een extra speciale, want we vieren de eerste verjaardag van Buro Beat. 

In elke hoek van het gebouw is iets te vinden. Er gaat gedanst worden op de catchy rock ‘n roll van The Cruz & The Dukes of Harlem, die de zaal inpakken met hun cheeky lyrics. Cabaretier Ruth Elings neemt je in haar voorstelling ‘Volg Mij’ mee als je de veranderingen in de wereld een beetje spannend vindt en weet daar luchtig en grappig, maar met inhoud over te zingen. Daarnaast horen we verhalen van illustrator, YouTuber en schrijver Leora Eileen, die de avond altijd een dramatisch, feministisch, maar ook grappig randje weet te geven. 

Uitverkocht

Leora Aileen is illustrator, content creator en schrijver, meestal te vinden in haar met boeken overladen appartement in Rotterdam. Als illustrator maakt ze veel witchy, botanische illustraties met art nouveau invloeden en verkoopt ze haar kunst in haar webshop Leoraileen.com.

Op YouTube maakt ze video’s over boeken en lezen, maar ze deelt haar verhalen ook in dramatische Instagram foto’s met een vintage randje of door middel van het geschreven woord. Thema’s zoals identiteit, volwassen worden en feminisme komen vaak terug in haar schrijfwerk, al is het stiekem haar droom om ooit een fantasy boek te schrijven.

Leora Aileen edit.jpg
The Cruz The Dukes.jpg

The Cruz & The Dukes Of Harlem zijn de fakkeldragers van '70s Rock 'n Roll. Met street-smart teksten over brutale plattelandse tienerangst, eenzame geliefden, diepe verliefdheden en rebelse dromen van jeugddelinquenten op zoek naar romantiek, arbeidersklasse fantasieën, en de belofte om nooit volwassen te worden. Hun muziek, een tijdloze hommage aan Classic Rock, is authentiek en eigentijds, met een rauw geluid dat doet denken aan de energie van Bruce Springsteen & The E Street Band, de ondeugendheid van Joe Jackson, en de grootsheid van Jim Steinman & Meatloaf.

Het is krachtig, geestig, sexy en gruizig, en hun live optredens belichamen een adrenaline-gedreven reis, een getuigenis van hun onwankelbare toewijding aan Rock 'n Roll, klaar om een dynamische, high-energy Rock 'n Roll-ervaring te leveren die zelfs de meest doorgewinterde barbands overtreft, geprimed voor de grootste arena's.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER