Donderdag 30 mei 2024 | 20.30
The Happening - mei editie
Theater | Muziek | Volwassenen

Buro Beat en Laaktheater presenteren: The Happening! Een avond waarop het theater wordt omgetoverd tot een plek waar alles mag. Kom langs en laat je verrassen door een nieuwe generatie makers die jou dingen gaan laten zien waar jouw hart harder van gaat kloppen. 

In elke hoek van het gebouw is iets te vinden. HYST neemt je mee met dromerige Nederlandstalige popmuziek. De kwetsbare stem van Lynn en de zachte klanken van de piano tegenover de soms stevige beats en synthsounds vormen een contrastrijk geheel. Of bezoek de planeet van Marije Bruinsma vol glitter pop en roze punk.Vol brutale melodieën en dansbaar activisme. Vol verdrietige humor en giechelige branie.

En laat je meeslepen naar de euforische wereld van High on Chai, waar de essentie van een door cafeïne gevoede high samenkomt met een boeiende mix van alternatieve rock en pop die je zintuigen prikkelt. De muziek van High on Chai is een samenkomst van nostalgie en innovatie, waarbij de verfijnde klanken van de jaren 80 naadloos samensmelten met de rauwe, ongemengde energie van de jaren 90, waardoor een krachtig geluid ontstaat met scheurende gitaren, grote synthesizers en vocals die recht uit het hart komen.

  Laaktheater
€7 / €3,50* / *Ooievaarspas
Koop kaartje
HYST-13.jpg

HYST

Lynn van Heijst is de songwriter achter het project HYST. Ze maakt dromerige Nederlandstalige popmuziek. De kwetsbare stem van Lynn en de zachte klanken van de piano tegenover de soms stevige beats en synthsounds vormen een contrastrijk geheel. De rode draad in de muziek is de intimiteit die uitbouwt naar meer gelaagdheid in de instrumenten en epische bridges. De teksten van Lynn, waarin herkenbare zelfreflectie en vergankelijkheid belangrijke thema's zijn, zijn soms confronterend, maar goudeerlijk en raak.

Scherm_afbeelding 2024-03-14 om 22.32.56.png

Marije Bruinsma

Marije Bruinsma neemt je mee naar haar planeet vol glitter pop en roze punk.Vol brutale melodieën en dansbaar activisme. Vol verdrietige humor en giechelige branie. Met nummers als ‘Het baarmoederlied’ ‘Een tikkie na de seks’ en ‘Ongesteld en Blut’ werd Marije Bruinsma een TikTok sensatie. Ze bezingt het leven van een vrouw in de 21ste eeuw. Zonder filter, met veel humor en een hoop glamour. Geïnspireerd door iconische vrouwen van Beyonce tot Brigitte Kaandorp verovert zij nu het podium als kruising tussen een Popdiva en een Cabaretier. Zing alvast mee met haar hits ‘Ogen op mij” en ‘Het Baarmoederlied’

HIGHONCHAI PERS Verticaal BY JANTINATALSMA.jpg

High on Chai

Duik in de euforische wereld van High on Chai, waar de essentie van een door cafeïne gevoede high samenkomt met een boeiende mix van alternatieve rock en pop die je zintuigen prikkelt. De muziek van High on Chai is een samenkomst van nostalgie en innovatie, waarbij de verfijnde klanken van de jaren 80 naadloos samensmelten met de rauwe, ongemengde energie van de jaren 90, waardoor een krachtig geluid ontstaat met scheurende gitaren, grote synthesizers en vocals die recht uit het hart komen. Haar muziek duikt in thema's als zelfontdekking, de beproevingen van de volwassenheid en de delicate schoonheid van de wereld om ons heen. Deze thema's zijn verweven in de structuur van haar liedjes en zorgen voor een ervaring die net zo energiek is als een dampende kop chai-thee. Haar aankomende EP Counterweight, die in april 2024 uitkomt, belooft het idee te belichamen dat een vrouw zowel kwetsbaar als vrij kan zijn en dat alles met een rauwe aanpak en zonder excuses.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER