The Happening - november editie
Theater | Muziek

Buro Beat en Laaktheater presenteren: The Happening! Een avond waarop het theater wordt omgetoverd tot een plek waar alles mag. Kom langs en laat je verrassen door een nieuwe generatie makers die jou dingen gaan laten zien waar jouw hart harder van gaat kloppen.

In elke hoek van het gebouw is iets te vinden.

 

Uitverkocht


Luister naar de pakkende popsongs met indrukwekkende vocale harmonieën van Amonia een samenwerking tussen Sarah Dekker (Moonloops) en Cath Harryvan (Bad Luck Baby). Hun self-titled debuut-EP kwam in 2023 uit. Deze plaat is een verzameling persoonlijke verhalen over de belevenissen van Sarah en Cath. Gezongen in harmonie met pakkende lijnen die in je hoofd blijven spoken: Amonia Caramel maakt tijdloze, dromerige Americanapop met een bitterzoet randje.  

  

persfoto Amonia Caramel.jpgOf de stand-up comedy van Dagmar Rijff. Zij brengt haar voorstelling 'Waar ik het vooral niet over wil hebben'. Dagmar: De verwachting versus de realiteit. Het verschil is vaak pijnlijk. Doet de realiteit niet mee omdat we onderpresteren of verwachten we gewoon te veel? Ligt de oplossing buiten of binnen onszelf? Achter alles wat we doen, zit een verwachting." Dagmar duikt in dat patroon in een combinatie van opera en stand-up comedy.  

dagmar klein.jpg

 

The Tambles zijn alles wat je in de late jaren ’60 hoorde, maar de liedjes zijn fris en de riffs heb je zeker nog niet eerder gehoord. En over divers gesproken: hun repertoire schiet heen en weer van country met een knipoog naar keiharde, slepende psychedelische garage met natuurlijk als uitgangspunt: rock ’n roll. Je kunt de aard nou eenmaal niet uit het beestje halen en in het geval van The Tambles moet je dat ook niet willen.Vorige plaat Scraping By blinkt uit in z’n dansbare – nu al – klassiekers.  

Met een zeer succesvolle Popronde,  twee platen en een flink aantal (internationale) tours op zak resideerde The Tambles deze zomer in een afgelegen huis in Tsjechië. Het huis bouwden ze om tot studio en daar werd hun derde plaat plaat geboren. Nog niet gereleased, maar op 16 november wel vast voor het eerst te horen tijdens The Happening. Wat je kan verwachten? Uiteraard weer een goede dosis rock ‘n roll en powerpop, maar altijd met nieuwe en onverwachte invloeden. Zoals je inmiddels van ze gewend bent!  

TT(3).JPG

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER