Nora Ackachar.jpg

Op dinsdagen is het tijd voor de oudere jeugd in Laak. Laaks Jongeren Theater (16+) werkt elke week met een professionele regisseur aan een eigen voorstelling. De theaterlessen worden afgewisseld met schrijfopdrachten of bewegingslessen. Af en toe maakt de groep een gezamenlijk uitstapje naar een bijzondere voorstelling.

Wil jij ook eens proberen of het Laaks Jongerentheater iets is voor jou en ben je 16 jaar of ouder? Kom dan een keertje langs tijdens de les op dinsdagavond om 20:00 uur.
Wel graag eerst even aanmelden via info@laaktheater.nl

Talentontplooiing
Er wordt gewerkt aan verschillende speelstijlen en hoe je het best de teksten eigen kunt maken waardoor je spel in de fase daarop tot een hoger plan gebracht kan worden. Presentatie op het podium, je stem durven gebruiken voor een publiek en teksten goed over kunnen brengen, zijn belangrijke doelen. De leerdoelen worden afgestemd op het ontwikkelen van competenties waar jij de rest van je leven iets aan hebt. Ambities om talenten in een opleiding verder te ontwikkelen worden gestimuleerd.
Er zijn nu twee van onze acteurs bezig met een nieuwe groep Laaks Jeugdtheater.
Zij worden gecoacht en ondersteund door professionals in het geven van de theaterlessen en maken aankomend seizoen hun eigen voorstelling.

 

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER