Vrijdag 8 maart 2024 | 19.30
Vrouwendagen Laak: Ladiesnight 16+
Theater | Volwassenen | Activiteiten | Dans

Het grote feest ter afsluiting van de Vrouwendagen in Laak geprogrammeerd door onze eigen gastprogrammeur Corinne van der Walt.

Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom en het zaalprogramma begint om 19.30 uur dus wees op tijd zodat je verzekerd bent van een mooi plekje.

Het is een gezellig en lekker vol programma; We hebben een spetterend muziekoptreden van roos en haar band Route 16; er is een spoken word optreden van U-Shine en we gaan lekker los op de tunes van dj Miss Angel! 
 

Gratis, wel even aanmelden via de ticketverkooplink
Koop kaartje
miss angel.jpg

De host van de avond is spoken word artiest Jessica Riedewald. Gedurende de avond wordt je verwend met lekkere wereldhapjes en -drankjes en kun je een festivaltattoo laten zetten in de foyer.
Het gehele programma is gratis en voor 16 jaar en ouder.
Meld je wel even aan via de ticketlink want vol is vol!
Deze avond hebben we een ladies only beleid.

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag. 
Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek,dans en lekker eten.
Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen
Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER