Dinsdag 5 maart 2024 | 20.00
Vrouwendagen Laak: Nouveau Fuck door Cat Smits Company
Theater | Volwassenen | Activiteiten | Dans | Language no problem

Nouveau Fuck is een feestelijke, lichtvoetige, speelse en eigenwijze voorstelling over ongegeneerd jezelf zijn, gebaseerd op het gelijknamige feministische manifest van Stella Bergsma.

Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze echt onvermijdelijk?

De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn, wanneer ze radicaal vrij zijn, onbeschaamd en onbescheiden. Dat betekent ook geil, vies, woedend en slecht.

Cat Smits en Sanne van Dijk heten het publiek welkom in een wereld waar plaats is voor iedereen die niet de norm is, en niemand is de norm.

CAT SMITS COMPANY MAAKT
PLURIFORM, VISUEEL TOTAALTHEATER.
Poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video zijn vaste ingrediënten. Met grote gelaagdheid en rakende thema’s spreken de voorstellingen van CSC altijd tot de verbeelding. Ze neemt het publiek mee in een ‘fantastische’ wereld waar alles kan. Krachtig in eenvoud en magisch in verbeelding. De voorstellingen van CSC raken, zijn actueel en zetten aan tot nadenken.
Meer info op https://catsmitscompany.com/

onderdeel van Vrouwendagen Laak
Gratis, wel even aanmelden via ticketverkooplink
Koop kaartje

 

Vrouwendagen in Laak
Vrouwen uit Laak in hun kracht zetten, (duurzaam) verbinden en verwennen. Dat is wat wij doen in de dagen rondom Internationale Vrouwendag. Al gedurende een aantal jaren programmeren een aantal bewoners & organisaties uit Laak samen Internationale Vrouwendag. 
Ook dit jaar is het weer een hele week en wordt de week afgetrapt op maandag 4 maart in het Vrouwenbuurtlab en sluiten we in Laaktheater op vrijdag 8 maart af met de Ladiesnight, een avond vol muziek,dans en lekker eten.
Een week lang feestelijke en inhoudelijke activiteiten op verschillende locaties. Met als thema: Eén wereld, duizend vrouwen.

Dit thema gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en vanuit verschillende culturen. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

Een avond door vrouwen voor vrouwen en iedreen is welkom!

vrouwendagen laak.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER