Wonderful life / Cudowne zycie (film - POL)
Film

Wonderful life / Cudowne zycie

2022

1 uur en 33 minuten

Met: Joanna Polec Jan Sobolewski en Malgorzata Witkowska

Regisseur: Blazej Grzechnik

Konrad lijkt een geweldig leven te leiden. Hij is een van de beroemdste komieken van Polen en woont in Warschau met zijn vriendin Gosia, een bekende toneelactrice. Het lijkt erop dat alles op rolletjes verloopt.. Alles verandert echter wanneer hij plotseling zijn stem verliest. Als zijn moeder en zus hem komen steunen, ontdekken ze dat niets in zijn leven is wat het lijkt. En blijkbaar is hij niet de enige die zijn ware ik verbergt.
Deze zwart-witkomedie is opgenomen in de zomer van 2020 in Warschau. Het is een film over de moed om jezelf te zijn, over onze angsten en onze familieleden die ons de hele tijd verrassen - als we ze maar een kans geven. Dit is ook een film over het hedendaagse Warschau - vol tegenstellingen, vol liefde, vol angst. Over het Warschau; waar we van houden en tegelijkertijd een hekel aan hebben!

De film Wonderful Life is Pools gesproken en Engels ondertiteld.

Konrad seems to live a wonderful life. He's one of the Poland's most famous comedians, living in Warsaw with his girlfriend Gosia - a well-known stage actress. Looks like everything is in the right place. Everything changes when suddenly he loses his voice. When his mother and sister come to support him, they find out that nothing in his life is as it seems. And apparently he's not the only one hiding the real self. This black and white comedy was shot during the summer 2020 in Warsaw. It's a movie about a courage to be ourselves, about our fears and our relatives who surprise us all the time - if we only give them a chance. This is also a movie about contemporary Warsaw - full of contradictions, full of love, full of fear. About Warsaw we love and hate at the same time.

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER