Zomerconcert in de Haagse Stadswijngaard met Lilo en Nienke Nasserian

Laaktheater presenteert: een reeks akoestische zomerconcerten in de Haagse Stadswijngaard i.s.m. Hummingbird Music.
We zijn er weer met een heerlijke reeks wijngaardconcertjes in juli en augustus!

Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in de Haagse Stadswijngaard waar de concerten zullen plaatsvinden. De ingang bevindt zich aan de achterkant van de Ambulance en Brandweer kazerne. Adres: Waldorpstraat 555, 2521 CK Den Haag
De twee concerten duren van 19:30- 21:00 uur, en we hebben een bar waar je lekkere drankjes kunt kopen tijdens de pauze.

We hebben een prachtig programma samengesteld met twee verschillende zangeressen; Nienke Nasserian en de Haagse Lilo.
 

Nienke zingt een combinatie van klassieke opera aria's van componisten als Puccini, Massenet, Dvorak en Gerschwin. Daarnaast zal ze ook een aantal spirituals zingen als "Go down Moses" & "Ride on king jesus". Dus het belooft een veelzijdig programma te worden.”  

Lilo (24) is een Haagse singer/songwriter, en performer. In 2021 bracht ze het nummer ‘Karton’ uit en stond ze bij FC avondklok in de Melkweg, ook zong ze bij radio Zwart en NPO3. Lilo betovert je met een warme, jazzy sound en eigen teksten over alledaagse struggles en grote dromen. Ze neemt je mee naar een zonnige ochtend dichtbij in het park of ver weg naar het paradijs. In 2022 stond ze met eigen nummers in de theatervoorstelling End of the world van Girls in Woods.

Uitverkocht
nienke-buun-1200x792.jpg

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER