Foto3.jpg

IDEE? WORDT GASTPROGRAMMEUR!

Heb jij een fantastisch idee of verhaal die jij graag in een kunstvorm wil gieten? Dan is Laaktheater de plek voor jou! Ons podium is bedoeld voor bewoners uit Laak die zich via een kunstvorm willen uitdrukken en dit met de wereld willen delen. Dit kan van alles zijn; iets dat je mooi vindt, iets dat je dwars zit of gewoon simpelweg omdat je het leuk vindt. Op deze manier maken wij samen theater/kunst voor, door en van de buurt. Dus, is theater, dans, zang of een andere kunstvorm wat je zoekt om je verhaal te doen?

 

ONZE GASTPROGRAMMEURS

Inmiddels zijn een aantal Laakse wijkbewoners actief in ons theater. In verschillende disciplines en voor verschillende publieksgroepen, maar altijd toegankelijk voor iedereen.  

 

Ik ben geboren in Nickerie, Suriname. Op het platteland was er geen plaats voor kunst en cultuur. Ik verhuisde naar Nederland en heb jaren als leerkracht gewerkt en was vrijwilliger in buurthuis Kreade. Hier organiseerde ik veel sociaal culturele activiteiten.

Ik constateerde dat er in Laak binnen de Surinaamse doelgroep amper aandacht was voor cultuur en culturele ontwikkeling. Ik wilde daar verandering in brengen! Ik vind het heel erg belangrijk dat een ieder van cultuur mag genieten en zichzelf daarin moet kunnen ontwikkelen. Ik ben van een boerenzoon opgeklommen tot een cultuur programmeur, o.a. in Laaktheater.

Deo Prahladsingh | gastprogrammeur

Ik ben geboren en getogen in Laak. Ik zet me in voor samenhang in de wijk en om bewoners dichter bij elkaar te brengen. Ik doe dat o.a. in Laaktheater. Ik denk dat het theater een spreekbuis kan zijn voor de mensen in deze complexe wijk waar de problemen soms niet te overzien zijn. Ik programmeer in Laaktheater inmiddels de Ladies Nights, het seniorenprogramma en een kerstvoorstelling. 

Corinne van der Walt | gastprogrammeur en vrijwilliger

Ben je geïnteresseerd? 

Meld je dan nu aan bij een van onze programmamedewerkers.

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER