WERKEN BIJ LAAKTHEATER

 

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een hart voor theater. Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons kan aansluiten. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, stagiair of als vaste medewerker. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om video af te spelen

WORD VRIJWILLIGER

Ben je gepassioneerd door theater en wil je een verschil maken in ons theater? Sluit je dan aan bij ons team van enthousiaste vrijwilligers! Bij Laaktheater zijn we op zoek naar mensen zoals jij om ons te helpen bij verschillende aspecten van onze producties en evenementen. Of je nu een achtergrond hebt in podiumkunsten of gewoonweg een liefde voor theater hebt, er is altijd een rol voor jou om te schitteren. Als vrijwilliger bij Laaktheater krijg je de kans om deel uit te maken van een leuk team en een levendige gemeenschap. Er is ruimte voor jou om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en uiteraard onvergetelijke ervaringen op te doen.

Of je nu wil helpen bij het ontvangen van gasten, het ondersteunen van de horeca, achter de kassa plaatsnemen, er is voor elk talent en elke interesse wel een plekje. Bij Laaktheater geloven we in creativiteit, samenwerking en plezier. Als vrijwilliger maak je deel uit van ons dynamische team en draag je bij aan het creëren van magische momenten voor het bezoekend publiek. Kom langs en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de schittering van Laaktheater! 

Stages

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de theatersector? Niet alleen een lichtplan uitvoeren, maar ook lichtontwerp maken samen met theatergezelschappen en artiesten. Live geluid schuiven voor een sixties garagerock, politiek debat, bollywood-muziek of kindervoorstellingen. Dan is een stageplek bij Laaktheater iets voor jou!

Vacatures

Wil je werken in een leuke en diverse omgeving? Ben je flexibel en hou je ervan dat geen dag hetzelfde is? Kom dan werken in Laaktheater.

Momenteel zijn we op zoek naar:

Medewerker Horeca (25 uur)

2.png

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER