ComedyLoungemetlogo.jpg

LEUK DAT JE WIL KOMEN!

We verwelkomen je graag in ons gezellige theater aan de Ferrandweg 4T. We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie hebt over kaartjes, onze locatie en faciliteiten. We zetten een en ander voor je op een rij.

KAARTINFORMATIE

In onze agenda vindt je alle informatie over onze programma's. Daar vindt je ook de ticketlink waarmee je je kaartje kunt kopen. Het liefst hebben we dat je een account aanmaakt, maar het hoeft niet. Je kunt ook zonder account een kaartje kopen zonder dat je je gegevens moet achterlaten. Wel vragen we je om je postcode, met die informatie zorgen we dat we onze dienstverlening aan ons publiek kunnen verbeteren. Heb je vragen over het ticketsysteem, of kan je niet betalen via ons systeem, bel dan met ons algemene nummer 070 3933348, of mail naar kassa@laaktheater.nl.  

VRIJE PLAATSEN

In Laaktheater kunt u, behalve wanneer u een beperking heeft, geen plaatsen reserveren. Geen nood: op alle plaatsen in onze zaal zijn de zichtlijnen uitstekend. 

DEUREN OPEN

De deuren gaan een uur voor de voorstelling open. We vinden het gezellig als u bij ons vooraf iets wilt drinken. Let op! De horeca en de kassa gaan ook pas een uur voor de voorstelling open. Kom dus niet te laat, maar ook niet te vroeg!

LAATKOMERS

Natuurlijk hebben wij er begrip voor wanneer u door omstandigheden niet op tijd bent. De kassa blijft tot een kwartier na aanvang open. Daarna kunt u helaas geen kaartje meer kopen. Vooraf overleggen wij altijd met de artiesten of u na aanvang nog naar binnen mag. Het kan zijn dat wij uitdrukkelijk instructie hebben dat u moet wachten tot na de pauze. Wij vragen hiervoor uw begrip.

KAARTJE RETOUR

U kunt uw gekochte kaartje maximaal 48 uur voor de voorstelling nog retourneren. Stuur daarvoor alstublieft een mailtje naar kassa@laaktheater.nl en zet daarbij over welke voorstelling het gaat, het aantal te retourneren kaartjes en uw naam en rekeningnummer. Wij zullen binnen enkele weken het bedrag op uw rekening terugstorten.

Theater met doventolk.jpg

TOEGANKELIJKHEID

Laaktheater is goed toegankelijk voor minder mobiel publiek. Echter, de zaal is circusvormig. Dat wil zeggen, rond en steil. De trappen zijn goed begaanbaar voor mensen die trap kunnen lopen met behulp van de leuningen langs de trap. Voor mensen met elektrische stoelen of rollators geldt: we hebben enkele rolstoelplaatsen beschikbaar. Als de rolstoelkaartjes zijn uitverkocht, dan is er ook echt geen plek meer. Voor de zekerheid kunt u contact opnemen met de kassa via kassa@laaktheater.nl. Geeft u alstublieft aan bij onze kassa dat u een plekje nodig heeft voor uw hulpmiddel en dat u graag vooraan wilt zitten. Wij reserveren dan een stoel voor u en helpen u graag op uw plaats. Wij beschikken niet over een compleet uitgeruste minder validen WC. Wel hebben we indien noodzakelijk een ruimere WC beschikbaar buiten de reguliere WC's.

HOORONDERSTEUNING

Voor mensen met een hoorbeperking is gehoorondersteuning beschikbaar op aanvraag. Zelf een schrijftolk meenemen naar een voorstelling kan natuurlijk ook en we kunnen je (wanneer mogelijk) van tevoren helpen aan de uitgeschreven toneeltekst.

Voor ondersteuning of reserveren mailt u (uiterlijk drie werkdagen van tevoren) naar kassa@laaktheater.nl.

Laaktheater.jpeg

ROUTE

Laaktheater is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto. Check 9292 voor de actuele vervoersinformatie met het OV.

Binnen Den Haag

Met het openbaar vervoer

Tram 16 (Vanaf Den Haag CS, via Den Haag Centrum en Den Haag HS) halte Van Zeggelenlaan, Bus 26, halte Stieltjesstraat, vanaf NS Station Den Haag Moerwijk 200 meter lopen.

Parkeren

Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. De Ferrandweg is een kleine zijstraat aan het einde van de Goeverneurlaan op de kruising van de Neherkade ter hoogte van het Hildebrandplein. Om de hoek bij Laaktheater op de Laakkade zit een oplaadpunt voor electrische auto's.

Vanuit Rotterdam

Met het openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal vertrekt er elk kwartier een stoptrein naar NS Station Den Haag Moerwijk. De trein doet er 20 minuten over. Vanaf Station Moerwijk is het nog maar 200 meter lopen.

Met de auto

Rondom de straten van Laaktheater is het overdag gratis parkeren. Alleen van 18:00-00:00 uur is het betaald parkeren. Volg de A13, E19 richting Den Haag/Delft. Neem afslag 7 (Rijswijk). Volg dan de S107. Ga linksaf de Laan van Hoornwijck op. Dan linksaf bij de Jan van der Heidenstraat. Op het Lorentzplein volg je de Goeverneurlaan. En dan aan het eind van de Goeverneurlaan ga je rechtsaf de Ferrandweg op.

Vanuit Utrecht

Met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal vertrekt er elk kwartier een (snel)trein naar Den Haag Centraal. Vanaf dit station kunt u tram 16 pakken richting Wateringen met als halte Van Zeggelenlaan. Dan is het 4 minuten lopen naar Laaktheater.

GoogleMap

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER