GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

COMEDY LOUNGE NOVEMBER EDITIE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Onze gastprogrammeur Raoel heeft weer een hilarische line-up voor jou samen gesteld. Jörgen Raymann, Aries Sporkslede en Davey Turnhout laten je weer zien hoe grappig of absurd het leven kan zijn. Je host is zoals altijd de hilarische, en deelnemrs aan Cameretten 2022: Raoel Fatehmahomed. 

Line-up

Aries Sporkslede

Aries Sporkslede is een stand up comedian geboren op 7 april 1980 in Amsterdam uit Surinaamse ouders en is de jongste van twee. Aries is al 15 jaar bezig in de entertainmentindustrie. Humor haalt hij uit het dagelijks leven dus zijn relatie, werk en muziek zijn grote inspiratiebronnen als het gaat om comedy. Hij heeft als comedian in verschillende theaters door het hele land opgetreden o.a. Meervaart, Luxor, Zuidplein en het podium gedeeld met comedians als Murth Mossel, Anuar, Jeffrey Spalburg en Jandino Asporaat. 

Davey Turnhout

Davey Turnhout is een opkomende comedian / cabaretier ( Winnaar Juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019), (item)regisseur, (eind)redacteur en video-editor. Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Brabander. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Zijn grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. 

Davey is getekend bij Grappige Zaken als solo artiest en maakt deel uit van het comedy collectief 'Knock-Out Comedy Crew' waarmee hij door het hele land tourt

Jorgen Raymann

Iedereen kent Jörgen Raymann wel. Hij is onder andere bekend van het programma ‘Raymann is Laat!’ en vervult ook nog eens de rol van presentator bij ‘The Comedy Factory’. Jörgen is een van de grappigste komieken van Nederland en staat straks in Laaktheater!


Last but not least onze MC van de avond: Raoel Fatehmahomed. Hij is inmiddels al 8 jaar actief als comedian in Nederland. Hij is onder andere te zien geweest op SBS6 in ‘Happy Hour’ en de speelfilm ‘Bon Bini Holland 3’. Daarnaast organiseert hij de befaamde ‘Comedy Lounge’ in Laaktheater. 

bericht delen

€10/€5* / Ooievaarspas

Leeftijd: 16+

TE ZIEN OP

ZA 12 NOV / 20.30 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media