GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

COMEDY LOUNGE - SEPTEMBER EDITIE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Onze gastprogrammeur Raoel heeft weer een hilarische line-up voor jou samen gesteld. Arie Koomen, Omar Ahaddaf, Joel Gideon en Desta Jong laten je weer zien hoe grappig of absurd het leven kan zijn.  

Line-up

Arie Koomen:

Arie Koomen is een stand-upcomedian en grafisch vormgever. Aanvankelijk vormde hij met Silverster Zwaneveld het duo Arie & Silvester dat zich voornamelijk richtte op improvisatie. Op Cameretten in 1996 eindigden ze op de tweede plaats. In totaal maakten ze zeven cabaretprogramma's, en in 2007 besloot het duo om uit elkaar te gaan.

Vanaf 2004 was Arie te zien in het televisieprogramma De Lama's, waarbij improvisatie ook weer een belangrijk element was. De Lama's won in 2006 de Gouden Televizier-Ring. Vanaf 2007 was hij te zien in de popquiz Doe Maar Normaal. Ook op de radio was Arie te horen. Hij had in 2009 een wekelijkse column bij Domien is wakker van Domien Verschuuren.

Omar Ahaddaf:

Omar Ahaddaf werd in de jaren ’70 geboren in Tétouan, Marokko waar hij de theater opleiding volgde. Op 29-jarige leeftijd kwam Omar illegaal naar Nederland om zijn dromen waar te maken en lessen te volgen aan de Amsterdamse Theater Academie. Om vervolgens in 2006 tweede te worden op het Knock Out Comedy Festival, ditzelfde jaar was hij ook halve finalist op het Culture Comedy Award! De jeugd kent Omar als de vader van Muis in de hit-serie Mocro Maffia. Hij is momenteel ook te zien in de bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft. Daarnaast werkt Omar momenteel mee aan de serie Jos.

Joel Gideon:

Joel Gideon staat bekend als aanstormend talent uit Rotterdam. Hij is regelmatig te zien in de welbekende comedyclubs. Daarnaast is hij op social media een grote hit door zijn spraakmakende livesessies. Ook is hij te zien tijdens de BE Open Talk show. Binnenkort zien we hem in een mega project, waar we voorlopig niets over zeggen, maar wij hebben hem wel alvast in het Laaktheater op zaterdag 10 september!

Desta Jong:

Desta Jong is één van de grootste nieuwe talenten in het stand-up comedy circuit. de geboren Amsterdamse is niet op haar mondje gevallen en met haar rauwe en eigen comedy-stijl stond ze al in verschillende comedyclubs en speelde in comedyshows door het hele land, zo stond ze ook op het Utrecht International Comedy Festival.

NPO zond in 2020 een documentaire uit over Desta, waarin ze zowel on- als off stage  gevolgd werd door een cameraploeg.

MC: Raoel Fatehmahomed (Organisator Comedy Lounge | SBS6 Happy Hour | Bon Bini Holland | Theatertour Sterker dan 1

bericht delen

€10/€5* / *Ooievaarspas

Leeftijd: 12+

TE ZIEN OP

ZA 10 SEP / 20.30 U

tickets

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media