GASTPROGRAMMEURS JEUGD / LESSEN LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

ENFF ON TOUR: KOJOT (HONGAARSE FILM)

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Vooruitlopend op het Eastern Neighbours Film Festival van 7 tot 11 november 2018, in het Filmhuis in Den Haag, gaat dit festival 'on tour'. In Laaktheater vertonen wij de zeer goed ontvangen Hongaarse film Kojot uit 2017. 

Benauwde warmte, kleinstedelijkheid, hierarchische strijd en onbesproken sociale problemen. Dit is Tuzko, een stadje ergens in Hongarije. Misi komt hier om het van zijn grootvader geërfde huis in bezit te nemen. Hij is een gedesillusioneerde en gefrustreerde jongeman. Met een aantal mannen uit het stadje begint hij het huis te renoveren, maar dit is tegen de wil van de lokale oligarch.

126 minuten

Regie: Márk Kostyál
Cast o.a.: András Mészáros, Mária Dobra en László Mátray

Over ENFF

Op het ENFF maak je kennis met films en de cultuur van onze Oost-Europese buren. ENFF 2018 vertoont films, documentares, korte films en animaties; veel van de geselecteerde films zijn Nederlandse premieres. Ieder jaar ie er ook een inetressant randprogramma dat educatief bedoeld is en dat nieuwe partnerships moet initiëren. ENFF is niet alleen qua programma de moeite waard, ook zijn prominente acteurs, regisseurs en producers aanwezig waarmee door het publiek in gesprek gegaan kan worden. 

bericht delen

€ 3 / € 1,50 met Ooievaarspas / Ooievaarspas

Leeftijd: 16+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media