HOME AGENDA MEEDOEN EDUCATIE IN DE WIJK LAAKTHEATER THUIS
VERHUUR OVER LAAKTHEATER CONTACT

MIJN KLEINE ZEEMEERMIN

Afbeelding Afbeelding

Heb jij wel eens gezwommen in de grote oceaan?

Ben jij wel eens oneindig ver op reis geweest?

Heb jij wel eens een echte piraat ontmoet?

En kun je mij daarover vertellen?

Ik ben geen gewoon meisje. Maar mijn moeder is wel een hele gewone moeder. Ze is mooi en lief en zingt prachtige liedjes over de zee. ’s Avonds heb ik de mooiste dromen, over wonderlijke zeewezens en eindeloze golven. Ik wil niets liever dan zwemmen in de zee. Het voelt als mijn thuis. Vanuit mijn badkuip op zolder denk ik na over hoe het daar buiten is. Waarom houdt mijn moeder me toch weg bij de zee?Eén ding weet ik zeker: die reusachtige blauwgroene golven hebben er alles mee te maken…

En Lelie, een dappere kleine zeemeermin, duikt in zee. Op haar reis beleeft ze een spannend avontuur en ontmoet ze wonderlijke figuren, zoals een vreemde piraat en het oudste wezen van de oceaan.

Mijn kleine zeemeermin (4+) is een poëtische muziektheatervoorstelling over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit. Grappig, spannend en ontroerend.

Met workshop!

Om deze voorstelling extra feestelijk te maken hebben we bij deze voorstelling vooraf tussen 14.00 en 14.30 een korte workshop visjes maken die ook in de voorstelling gebruikt worden en achteraf een workshop dans en zang in de theaterzaal.

bericht delen

€ 3 / € 1,50 met Ooievaarspas / Ooievaarspas

Leeftijd: 4+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media