LAAKTHEATER zoekt per september 2024 

Stagiair Podium & Evenemententechniek 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de theatersector? Niet alleen een lichtplan uitvoeren, maar ook lichtontwerp maken samen met toneelgezelschappen en artiesten. Live geluid schuiven voor een sixties garagerock, politiek debat, bollywood-muziek of kindervoorstellingen. Dan is deze stageplek bij Laaktheater iets voor jou! 

Als stagiair bij de technische dienst krijg je gedurende het theaterseizoen de kans om, onder begeleiding, alle aspecten van het technische proces uit te voeren. Dit doen we vooral in ons theater in stadsdeel Laak en af en toe ook op locatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: bedienen van licht en/of geluid, maken en uitvoeren van lichtplannen, op- en afbouwen van voorstellingen en mixen van livemuziek. Daarnaast technische ondersteuning leveren aan podcasts opnames, opname en bewerking van beeld- en/of geluidsopnames, onderhoudswerkzaamheden in en rondom het theater, en nog veel meer. Je werkt samen met ons team, freelancers en artiesten om elke productie tot een succes te maken. 

Over Laaktheater: 

Laaktheater is het theater van stadsdeel Laak, Den Haag. Hier krijgt verbeelding een kans, waan je je even in een andere wereld of bekijk je de wereld door andere ogen. We betrekken bewoners en actief bij Laaktheater en verzekeren we ons ervan dat die verbeelding van iedereen kan worden. We werken zowel in het theater als in de wijk. Ook zijn we één van de acht Haagse cultuurankers: een plek die kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maakt. 

Wij vragen: 

  • Je bent vanaf september 2024 beschikbaar; 

  • Je hebt passie voor theater en techniek, oog voor detail en een leergierige houding. 

  • Je volgt een opleiding podium- en evenemententechniek of audiovisueel specialist/medewerker op MBO of HBO-niveau; 

  • Flexibiliteit rondom werktijden (onze voorstellingen zijn vaak ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen). 

Wij bieden: 

  • Een inspirerende en leerzame werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, met uiteraard de nodige begeleiding; 

  • Een stageplek in een theater met een divers team, betrokken bij het stadsdeel Laak in Den Haag; 

  • Een stagevergoeding volgens CAO Toneel en Dans á €375,- per maand voor een voltijd stage. 

 

Enthousiast geworden? 

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Rico van Steen – Coördinator Technische Dienst & Digitale Media– rico@laaktheater.nl – 0640505547. Reageer uiterlijk voor 31 juni door je motivatie en CV te sturen aan rico@laaktheater.nl onder vermelding van vacature “Stage TD”. 

 

Graag tot snel bij ons in Laaktheater! 

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER