aantafel.jpg

Ben jij de bevlogen vrijwilliger horeca die wij zoeken?

 

Laaktheater kan niet zonder de inzet en het enthousiasme van haar vele vrijwilligers. Zij zijn ons visitekaartje bij de ontvangst van ons publiek. Zij zorgen dat een bezoek aan het theater soepel verloopt. Ben jij die leuke vrijwilliger horeca (liefst) uit Laak die zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt? Ben je ouder dan 18 en wil je een bijdrage leveren aan de wijk Laak? Wacht dan niet langer met reageren!

Wat doe je als vrijwilliger horeca?

Tijdens de theateravonden en soms een zakelijke bijeenkomst willen onze gasten natuurlijk heerlijk genieten van ons mooie programma. Hierin spelen wij de hoofdrol, van ontvangst tot de eindborrel en alles wat daartussen zit.

  • Drankjes uitgeven tijdens in de pauze, een lunch verzorgen tijdens een zakelijke bijeenkomst of achter de bar tijdens een theateravond. 
  • Het verzorgen van de catering, gasten verwelkomen, netjes houden van de theaterruimtes en soms lichte schoonmaakwerkzaamheden. 

Hoeveel tijd kost dat?

Gemiddeld één dagdeel per week, één dienst. Dit is regelmatig in de avonduren en in
het weekend. Doordeweeks overdag komt ook voor.

Heb ik ervaring nodig?

Nee, veel ervaring is niet nodig. Je bent wel sociaal vaardig en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je bent gastvrij en klantgericht, representatief en vriendelijk. Je vind het ook leuk om te werken in een team en bent bereid om je BHV te halen.

Wat bieden wij?

  • Een bruisende culturele omgeving;
  • Een fijne werkplek;
  • De mogelijkheid tot gratis bezoeken van voorstellingen;
  • Een vrijwilligersovereenkomst met duidelijke afspraken.

Procedure:
Gemotiveerde sollicitaties voorzien van een C.V. kunnen uitsluitend per mail worden gestuurd naar: info@laaktheater.nl. Voor meer informatie kan je, alleen per mail, terecht bij Barbara van Gelder: barbara@laaktheater.nl

Adres: Laaktheater, Ferrandweg 4T, 2523XT, Den Haag. Telefoon: 070-3933348

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER