Comedy Lounge
Theater | Volwassenen

Onze gastprogrammeur Raoel Fatehmahomed heeft weer een nieuwe Comedy Lounge voor jullie samengesteld. Het gaat weer lachen, gieren en brullen worden. Deze baas heeft de volgende comedians meegenomen:

Howard Komproe 
Howard Komproe, wie kent hem niet?! Howard is s een stand-upcomedian en stemacteur. Je zou hem o.a. kennen van Comedyclub Toomler (Comedytrain), Carribean Combo, of als Pontius Pilatus in The Passion. Als stemacteur heeft hij o.a. Bobo The Bear in The Muppets mogen inspreken en Toy Story 4 de stem van Bunny. Daarnaast is hij ook te zien in de succesvolle Youtubeserie 'Komproeven'. In 2022 deed Howard ook mee aan Celebrity Masterchef. 


Mo El khamssi
Entertainment was voor Mo niet een kwestie van willen, maar kwestie van mensen die om hem heen zeiden dat hij talent had voor entertainen. Mo was een verlegen en teruggetrokken jongen en al helemaal als hij voor een publiek moest staan. Voor de klas staan om presentatie te geven vond hij echt verschrikkelijk. Maar op verjaardagsfeestjes was hij altijd de sfeermaker. Iedereen lag in een deuk, waarna iemand spontaan zei: “Mo je bent echt leuk en grappig, waarom ga je geen comedy doen, dat is echt iets voor jou”.  Mo heeft in 2011 het Rotterdams Open Podium gewonnen. Ook heeft hij meerdere  avondvullende shows gedaan. Daarnaast heeft hij het voorprogramma van o.a. Aries Spears en Broederliefde mogen doen. 

Nickms
Internetsensatie Nickms is van de partij! Deze jongen gaat helemaal viraal op social media. De artiest, die ook wel bekend staat als Badman of Killa heeft nog twee andere typetjes Kimmy en Michelle. Hij is eerder in contact gekomen met Roue Verveer, die hem benaderde voor een samenwerking. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Nickms heeft in het voorprogramma de voorstelling Covid-A-Tori van Roue Verveer in de Ziggodome gestaan. 
 

Uitverkocht

Contactgegevens Laaktheater

Ferrandweg 4T, 2523 XT Den Haag
  070 393 33 48
  info@laaktheater.nl

 

Bel 070 393 33 48 Stuur een e-mail

GoogleMap

 

 

VOLG LAAKTHEATER