GASTPROGRAMMEURS MAAKLAB | JEUGD LKTR PRODUCTIES VACATURES
HOME AGENDA VERHUUR/TECHNIEK OVER LAAKTHEATER CONTACT

COMEDY LOUNGE

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Gastprogrammeur Raoel Fatehmahomed ontvangt hilarische gasten!

Raoel toert op dit moment met zijn avondvullend programma
‘Sterker dan 1’. Naast komiek is Raoel ook MC/presentator van diverse evenementen en shows. Hij organiseert zelf try-out avonden.
​Vanavond heeft hij naast het nieuwe talent  Semme Bullinga een aantal bekende vrienden meegenomen die nieuw materiaal uittesten op ons publiek..Hou je vast en kom zeker niet te laat want dat is te zien in onze zaal!

Murth Mossel
Murth Mossel is een Nederlandse komiek en rapper. De Amsterdammer draait al ruim 25 jaar mee in de Nederlandse cabaret- en standup-comedyscene en was lid van de voormalige rapformatie Flinke Namen.
Mossel begon in 1994 als stand-upcomedian. In 1996 sloot hij zich aan bij het comedygezelschap Comedytrain, waarmee hij heden ten dage nog altijd actief is. De komiek heeft al meer dan 10 theatertournees op zijn naam staan, waaronder Pauwer en Tot op dat moment. In het theaterseizoen 2020-2021 stond hij op de planken met zijn voorstelling #NoFilter
Vorige jaar stond hij met Caribbean Combo twee keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. 
Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.

Deng Boy
In 2001 zijn wij in Rotterdam op de lokale (Surinaamse) radio begonnen met ons programma genaamd 'Deng Boy Fu a Birti' (de jongens van de buurt). Deze naam heb ik 'geleend' van de film 'Boyz in da Hood'. Met veel plezier hebben we dit 4 jaren gedaan. In 2008 kregen wij de mogelijkheid om een live show te maken in theater Zuidplein te Rotterdam wat georganiseerd was voor Surinaams publiek en het was een succes. Na een aantal shows  in theater Zuidplein kregen wij meer bekendheid. Dit is ook Roué Verveer niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft er voor gezorgd dat wij terecht zijn gekomen bij Puuree Management. Dit is ook het management waarbij hij zelf als artiest is aangesloten.
Sinds 2011 zijn wij aangesloten bij dit bureau en zij zorgen ervoor dat wij onze shows nu in meerdere theaters door het land kunnen spelen. Nu zijn we een aantal jaren en shows verder. Wij maken ook regelmatig shows met onze Surinaamse comedy collega's. Met hun maken wij shows speciaal voor het Surinaamse publiek. Ook hebben we een rol in een Nederlandse speelfilm "Tuintje in mijn hart" weten te bemachtigen, daardoor is onze bekendheid gestegen.

Gilion Slory
Gilion Slory (1983) is onze new kid on the block. Via het Talentlab Traject van het Bijlmer Parktheater heeft hij zijn comedytalent verder ontwikkeld en naar het podium gebracht. Deze komediant en acteur is geboren in Suriname en opgegroeid in Amsterdam. Hij heeft afgelopen jaren op diverse podia gestaan waaronder comedyshow “Fatu” en bij Get Known Comedy en stond zelfs in het voorprogramma van comedians als Jörgen Raymann en Deng Boy. Zijn frisse kijk op humor maakt Gilion een grote aanwinst voor de comedywereld. Hij is bekend van zijn show Gilion & Friends (GFC) en maakt onderdeel uit van de Funny Brothers en Srefidensi comedy in de Meervaart.

Phi Nguyen
Het grote publiek zal Phi Nguyen herkennen als het populaire personage ‘Ping Ping’ uit de sketch FC Kip en de bioscoop hits Bon Bini Holland 1 & 2 van Jandino Asporaat. Theaterliefhebbers zullen hem herkennen van vele bejubelde voorstellingen die hij speelde met o.a Het Nationale Theater, De Toneelmakerij en De Veenfabriek.
Phi Nguyen is een veelzijdige acteur die sinds zijn afstuderen aan de Arnhemse toneelschool voornamelijk werkte in het artistieke theatercircuit. In uiteenlopende rollen maakte hij zich gelieft bij zowel een jeugdig als volwassen publiek. Phi is er nu klaar voor om zijn carrière in de stand-up wereld te vestigen en in de afgelopen periode heeft Phi als voorprogramma voor Jandino de sfeer kunnen openen in grote en kleine podia.

bericht delen

10,- / ooievaarspaskorting is 5,-

Leeftijd: 18+

GA JE MET ME MEE?

VERSTUUR

Griezelfeest Halloween

ZO 30 OKT / 14.00 UUR

Afbeelding

Doorgeef theaterkaartje

Doorgeef Theaterkaartjes

Schenk een kaartje aan een gezin met een laag inkomen. Want cultuur is voor iedereen. Hoe het werkt?Lees hier verder

Laaktheater © website door de ontwerpvloot en Zite Media